Hae
Outi Karita

Intohimo matkakumppaniksi

Onko sinulla joku tavoite, jonka haluat saavuttaa? Unelma, jonka toivot täyttyvän? Haave, jolle haluaisit antaa siivet?

nfd

Ota intohimo matkakumppaniksi! Aina taival ei ole helppo, mutta pidä tähtäin siinä mitä haluat ja miten sen haluat. Kaikella on aikansa ja läsnäololla elämässään huomaa, koska on oikea aika millekin. Tällä tarkoitan sen oman sisimmän rauhoittamista ja kuuntelemista, antamalla itselleen tilaa ja aikaa, kesittymällä elämään tässä ja nyt. Pakottaa asioita ei elämässä voi, eikä se ole mielekästäkään, vai mitä mieltä sinä olet?

nfd

Jaan taas Positiivareiden viisautta kalenteristani…

”Kun välität siitä mitä teet, into auttaa sinua loppuun. Kun olet intohimoinen, kenenkään muun ei tarvitse motivoida sinua. Tarvitset toki runsaasti määrätietoisuutta, mutta intohimo on kaiken perusta.

Elinvoima tulee tarkoituksen tunteesta. Olet itsellesi ja muille velkaa sen, että teet innostavaa työtä. Maailmassa on jo riittävästi ihmisiä, jotka palavat loppuun, vaikka eivät koskaan ole olleet tulessa.

Unelman toteutuminen ei takaa helppoa taivalta. Elämä muuttuu yleensä haastavammaksi, lähdet ulkoiselle matkalle, joka käynnistää sisäisen matkan. Sinulla on tilaisuus puhjeta kukkaan, nähdä kuka todella olet.”

Ihanaa viikonloppua juuri sinulle!

nfd

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *