Hae
Outi Karita

Kun suunnitelmiin tulee muutos

Musta ei tulekaan kuntosalivalmentajaa, tai ei ainakaan vielä. Mun pitäis olla parhaillaan Helsinki-Espoo akselilla ja kouluttautumassa kuntosalivalmentajaksi ensimmäistä viikonloppua neljän viikonlopun koulutuksesta. Viime vuonna kun kävin liikunnanohjauksen peruskurssin niin olisi ollut kiva jatkaa nyt heti seuraavaan askelmaan kenties kohti PT koulutusta. Tein kuitenkin itselleni lupauksen, etten täytä kalenteriani liiaksi, se nimittäin kostautuu kiireenä, ajanpuutteena ja stressinä. Monia asioita voisi olla kiva tehdä ja toteuttaa, mutta ne antavat itselle paljon enemmän kun niille on oikea aika ja tilaa kalenterissa sekä elämässä. Kalenteriinhan saisi tungettua paljon kaikenlaista, mutta täytyy ajatella elämää muunkin kuin kalenterin sivujen kautta…

sdr

Alkuvuodesta tulin itseni kanssa päätökseen, ettei tämä koulutusrupeama sovi tähän kohtaan elämässä. Tämän päätöksen tehtyäni tunsin oikeastaan helpotusta, ratkaisu oli siis varmasti oikea! Tällä hetkellä on jo niin monta muutakin rautaa tulessa ja töidenkin suhteen muutoksia. Elämässä täytyy priorisoida ja saavuttaakseen haluamiaan asioita on niihin panostettava. Kun on monia asioita mitä haluaa, täytyy ne pistää tiettyyn prioriteetti- ja aikajärjestykseen. Tämä kouluttautuminen on asia, jota voin lykätä. Olen kuitenkin aloittanut tien kohti yhtä haavettani, lisätyötä liikunnan- ja hyvinvoinnin parissa (muutoinkin kun jumppaohjaajan). Ja ajatuksena on jatkaa tätäkin tietä, kun vain aika on sille suotuisampi!

vatsarutistus

Tänään olen ahertanut uudella päiväkodilla työkavereiden kanssa. Meidän päiväkoti pääsee vihdoin muuttamaan uudenuutukaisiin tiloihin ihan parin sadan metrin päähän kotipihasta. Tänään kävelin töihin n. 3 minuuttia, heh. Ollaan aherrettu ryhmätiloja kuntoon ja vaikka vielä paljon työtä on edessä, niin olen niin innoissani, että pääsemme uuteen!!!

”Elannon saat siitä mitä ansaitset,
mutta elämän saat siitä mitä annat.”
-Positiivarit-

Tämä on hyvä myös suhteuttaa itseensä, mitä antaa itselleen ja elämälleen?
Antaako kiirettä vai antaako aikaa?

dav

0 kommenttia

 1. ulla kirjoitti:

  Moikka. Minä olen tässä alkuvuoden ISON elämän muutoksen mukana oppinut antamaan aikaa nimenomaan itselleni. On ollut aikaa ajatella mitä minä haluan, mitä tarvitsen ja sitä mitä minulla on annettavaa muille ihmisille. Miten ihana olo osaa olla, kun ei tarvitse kiiruhtaa kokoajan jonnekin. Sellaista elämäni oli vielä viime vuoden puolella.
  Vaikka menetin paljon, olen saanutkin paljon ! 🙂

  • Outi Karita kirjoitti:

   Niin ne elämänmuutokset tuppaa antamaan ja opettamaan paljon vaikka toisinaan ottaisivatkin paljon.
   Se on aina hienoa, jos tosiaan muutoksista kasvaa ja löytää hyvää!
   Ihanaa tätä vuotta Ulla <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.