Hae
Outi Karita

Parisuhdepäivä tarpeeseen

Lauantaina oli aika nostaa katse eteen ja suupielet ylöspäin!

Parisuhdepäivä oli se mitä kaipasin, mitä me kummatkin varmasti kaivattiin ja tarvittiin. Tarvittiin toisiamme, toistemme seuraa ja toistemme läheisyyttä. Olikin todella hyvä, että kummallakin oli lauantai vapaa suunnitelmista. Tehdään Rikun kanssa kyllä paljon asioita yhdessä ja vietetään paljon yhteistä aikaa, mutta on meillä omiakin juttujamme. Perjantaina jo päätin olla kantamatta perjantain murheita seuraavaan päivään. Vaikka elämässä on murheita, jotka eivät yön aikana katoa, niin ei niiden tarvi olla joka päivässä eikä hetkessä läsnä. Lauantai-illalla nukkumaan mennessä puristin Rikua kädestä ja sanoin, että tää oli tosi kiva päivä!

dav

Mä heräsin jo tosi ajoissa. Oikeastaan heräsin jo kolmen aikaan yöllä, mutta sain sentään vielä unen päästä kiinni. Kuitenkin siinä puoli seiskan aikaan heräsin sitten ihan kunnolla. Perjantai oli ollut vaikea päivä ja olin nukkunutkin reilut kahden tunnin päiväunet perjantaina. Vaikutti varmasti yöuniin. Mua ei silti haittaa herätä aamulla aikaisin, mä tykkään aamuista! Jäin kuitenkin vielä sänkyyn lueskelemaan blogeja. Luin about tunnin ajan ja hieman ennen kasia kuiskein Rikulle, että mä nousen ja haluuks se aamupalaa, se halus vielä nukkua.

8:00 aamupalaa ja aamutoimia puuhaillen kaikessa rauhassa ja hyvällä mielellä. Tänään on uusi päivä ja on aika nostaa katse eteen ja suupielet ylöspäin! Riku kömpi makkarista pois sopivasti ennen ysiä. Ysiltä lähdin itse lenkille ja sitä ennen oli ihan pakko laittaa soimaan tuo Elastisen biisi!

dav

9:00 oli vielä hämärää, mutta ihana ilma. Ulkona oli rauhallista, ei tuullut, ehkä asten pakkasta ja lumi narskui kenkien alla. Tein lenkin peltojen ja pienen palan metsää läpi, kuuntelin äänikirjaa. No alkulenkistä höpisin snäppiin, mutta aika pian pistin äänikirjan päälle. Hömppäkirjaa kuunnellen ja aamuilmasta ja luonnosta nauttien, lenkki teki oikein hyvää. Niin ja se hömppäkirja oli Calendar Girl Maaliskuu, 3. osa tuota kirjasarjaa. Kotiinpäästessäni olin yhtä hymyä ja energiaa täynnä!

dav
dav
dav

10:00 oli kotona ja tein lyhyen, mutta kovasykkeisen treenin. Sain oikein hien pintaan. Lupasin jakaa sen mahdollisesti tänne blogiinkin ja taidanpa pistää sen viimeistään alkuviikosta jakoon. Yritin ottaa itestäni selfitä, mutta kädet tärräs sen verran treenistä etten saanut otettua ja pyysin Rikua apuun. Mua rupes ihan naurattamaan kun se piti kasvojen yllä mun kännyä ja mä painoin selfien. Olishan se voinut ottaa ihan kuvankin, mutta näin meillä 😀

dav

10:30-11.20 Treenin jälkeen tein mulle ja Rikulle smoothiet, Riku ei ollut vielä syönyt aamupalaa, joten sai toimia sen pienenä aamupalana ja mulle välipalana. Kävin suihkussa ja laittauduin. Meikkasin vähän enemmän, laitoin mun mittakaavassa kunnon pohjustukset ja vähän vahvemman meikin ja huulet! Oi, mä oon ihan haksahtanut huulipuniin ja viimeisimpänä ostoksena Nyxin punat jolla saa tehtyä ikäänkuin liukuvärjätyt huulet, joiden meikkaamista mä kyllä vielä vähän harjoittelen. Tosta postauksen ylimmästä kuvasta kuitenkin näkee 🙂

11:20 lähdettiin Riksan kanssa Kauppakeskus Puuvillaan, siellä oli vähän happeningia, joka jo aiemmin viikolla oli herättänyt mun mielenkiinnon. Mä itseasiassa bongasin mainoksesta Janni Hussin ja Jaakko Halmetojan, nää herätti mun kiinnostuksen niin, etten edes enempää mainosta katsonut, vaan lähetin joku päivä sen Rikulle ja laitoin saattteksi ”lauantaina puuvillapäivä”. Rikula tuli vastauksena ”just joo”, ihme nihkeä vastaus ja illalla selvisi että Rikuhan oli bongannut mainoksesta Hunksit ja luuli mun niiden takia haluavan sinne 😀 Ehkä jos menisin ihan vain Hunkseja katsomaan niin pyytäisin jonkun likkakaverin 😀

sdr

12:00 istuttiin Puuvillan käytävällä ja kuunneltiin Jaakko Halmetojan haastattelua. Puoli yhdeltä oli Janni Hussin haastattelu. Siinä välillä oli esityksiä ryhmäliikunnasta ja tanssitunneista yms. Yhdeltä olikin sitten Hunksien vuoro ja väkeä oli meen ympärillä ja paljon! Lähinnä naisia kylläkin, mutta kyllä mekin ne Hunksitkin sitten katsottiin. Ihan ekaa kertaa itseasiassa heidän showtaan näin, tai maistiaista showsta. Kyllähän sitä katseli ja mun suosikikse nousi tästä viisikosta tuo ylimässä kuvassa oikeassa reunassa oleva miekkonen ja Juccilla ( vasemassa reunassa) kiva pilke silmissä 😉 Kyllä Rikukin tokas, että hyvähän niiden esitys oli 😀

sdr
sdr

13:30 siirryttiin PicNic salaateille ja ehdittiin lounastamaan ennen Jaakko Halmetojan miniluentoa. Ei saatu enää istumapaikkoja, mutta seisominenkin oli jo pitkän istumisen ja syömisen jälkeen oikeastaan tosi jees! Jaakon luennon piti kestää puoli tuntia ja siinä hurahtikin yllättäen 40 min ja enemmänkin olisi Jaakkoa kuunnellut. Vaikka aika paljon tuli ihan tuttua asiaa, niin aina sitä jotain uuttakin ja Jaakkoa on vaan todella mielekästä kuunnella. Olisiko kiinnostusta postaukselle tästä Halmetojan miniluennosta?

dav
dav

14:00 työnneltiin ja täyteltiin sitten ostoskärryä CityMarketin käytävällä…

15:30 oltiin kotosalla ja ehdittiin siinä hetki kotoilemaan.Pelattiin myös kaksi erää Port Royal korttipeliä ja mä voitin kummatkin 🙂

17:00 Mä olin ehdottanut tälle päivälle leffaan menoa ja valittiin leffa oikeastaan näytösajan mukaan 😀 Mun alko tekemään mieli myös kahvilaan vielä ennen leffaa, joten tulikin sitten viideltä semmoinen yht´äkkiä lähtö. Ehdittiin Coffee Housella piipahtamaan ennen leffaa ja mä nautein Kanelicappuchinon jota oli alkanut tekemään mieli, nam!

dav
dav

17:40-19:40 Leffaan mulla oli eväinä Lakumix pussi ja Zero Colaa. Tuo lakumix pussi on kyllä siitä paha, että mä tuhoan sen alta aikayksikön 😀 Leffaksi nyt valikoitui Passengers. Naisille suunnattu scifileffa, joka sai mun arvioissa 3,5/5. Ihan jees rakkaustarina pienillä scifi-jännitysviboilla.

19:40 ehdotin Riksalle että ajellaan vähän kiertoteitä kotiin. Joskus tykkään iltaisin ihan vain istuskella auton kyydissä… Löydettiin pieni ranta, josta ei tiedetty ja oli oikein pakko nousta autosta kuvailemaan vaikka eihän kännyllä nyt noin hämärässä saanut enää oikein hyviä kuvia.

mde

21:00 oltiin jo oltu hetki kotona ja kokkailtiin tortilloja. Miksi maissitortillaletut on muuten ihan minejä? Kynttilät palamassa, iltaruokaa ja jakso Arrowta. Niin ja pelattiin me myös taas erä Port Royalia, mutta mä voitin taas 😛

dav

23:00 Mitähän kello oikeasti oli kun mentiin nukkumaan. Oli se ainakin lauantain puolella vielä…

”Tää oli tosi kiva päivä!”

0 kommenttia

  1. Pandan pallero kirjoitti:

    Kiva että LakuMix maistuu ✌ Ja ollut kiva päivä ? ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.