Hae
Outi Karita

Hyvinä ja huonoina hetkinä…

…tiedostan, että minulla on kyky saavuttaa elämältä mitä siltä haluankin. Oli sitten kysymys mistä tahansa, tähtään aina hieman korkemmalle kuin mihin luulen yltäväni. Annan mielikuvitukselleni luvan päästää kykyni irti.

Kun ihmiset tarjoavat minulle apuaan tai viisauttaan, otan sen kiitollisena vastaan. Voin oppia paljon niiltä, jotka ovat käyneet edelläni. En silti koskaan pelkää tai epäröi poiketa tavanomaiselta reitiltä ja suunnistaa omille teilleni, jos sydämeni ilmoittaa, että se on oikea suunta minulle.

Säilytän uskoni siihen, että lopulta onnistun kaikissa tekemisissäni, mutta en unohda sinnikkyyden ja päättäväisyyden arvoa. Minun on määrä olla sellainen, miksi olen unelmoinut tulevani.

-Positiivarit-

dav

Nämä Positiivareiden sanat sopivat minulle tähän päivään, joten tänään oli hyvä jakaa nämä täällä blogissakin eteenpäin. Jokaisella meillä on hyviä ja huonoja hetkiä, mukavia ja vaikeita asioita. Jotkut päivät elämässä saattavat olla kohtuuttoman rankkojakin ja joskus on ihan okei rypeä itsesäälissä hetki ja nostaa sieltä taas katse eteen ja suupielet ylöspäin!

0 kommenttia

 1. ulla kirjoitti:

  Ihana teksti aloittaa lauantai ja vapaapäivä. 🙂 Itsellä ollut syystä johtuen todella vaikeita päiviä, itkuisia ja harmaita, mutta onneksi ajatus, että huomenna on parempi päivä – kantaa ja antaa voimaa jaksaa 🙂
  Ihanaa, että positiivisuus on keksitty maailmaan. 🙂
  Mukavaa viikonloppua sinulle ! Taidan kohta suunnata pienelle juoksulenkille hiljaiseen kaupunkiin.

  • Outi Karita kirjoitti:

   Itsellänikin oli perjantai todella vaikea ja raskas päivä, mutta päätin olla kantamatta perjantain murheita seuraavaan päivään. Vaikka elämässä on ehkä murheita, jotka ei lähde pois yön aikana, niin ei niiden tarvi olla joka hetkessä tai päivässä läsnä.
   Parempia päiviä ja positiivisuutta myös sinulle <3
   Ps. Ihana kun kommentoit niin usein 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *