Hae
Outi Karita

Onnen vuosi!

Yöllä kuiskasin toiveeni hiljaa tähdille!
Onhan nyt onnen vuoteni!
2017

Tämä vuosi ei voi olla mitään muuta, niin olen päättänyt. Tiettekö ajatuksilla voi olla hirmuinen voima, niin positiivisilla kuin negatiivisillakin.

hdr

Numero seitsemän taitaa olla mun ja Rikun onnennumero. Sen hoksasin jo aikaa sitten. En hoksannut asiaa silloin kun tuo numero taisi sinetöityä onnen numeroksemme, hoksasin tämän vasta myöhempää. Me menimme Rikun kanssa naimisiin 17.7.2010 ja tänä vuonna meille tulee 17.7.2017 seitsemän vuotta täyteen avioparina ja sen on puolet siitä ajasta jonka olemme olleet yhdessä. Me asumme myös sattumalta talossa numero 7, ja kadun nimikin on aika ennusteellinen, josko en sitä nyt tarkemmin paljasta 😀 Olikohan vielä joitain seiskoja? Ehkä niitä voi matkan varrella vielä lisääkin tulla.

Mähän olen ikuinen romantikko, oikea yltiöromantikko. Sain ajatuksen, että tuona tulevana maagisena hääpäivänä haluan olla jossain ihanassa matkakohteessa. Niimpä alkoi ajatustyö ja se olikin aika selvää pässinlihaa nopeasti, me matkustamme Italiaan. Hieman tämä suunnitelma on tässä elänyt ja voi olla, että tämä matka toteutetaan jo ennen tuota hääpäivää jos vain ei mitään esteitä tule. Matkarahastoa on kovasti säästetty ja sen puolesta reissu näyttäisi onnistuvan. Haaveena olisi kiertää tuon reissun aikana Venetsia, Firenze ja Gardajärvi, lennot luultavasti Milanoon…. Ja mikäli emme ole hääpäivänä Italiassa niin kuin tällä hetkellä todennäköiseltä näyttäisi että ajankohta on eri, niin hääpäivällekin kyllä jotain spessua suunnitelmaa kehitellään sitten vaikkapa täällä kotimaassa 😀

dav

Mitäs muuta suunnitelmaa vuodelle 2017?

Onhan sitä jo jotain valmiita suunnitelmia, haaveita ja ajatuksia. Selvää on, että haluan antaa enemmän aikaani läheisilleni! Loppuvuosi tuli elettyä jonkinnäköistä ruuhka-aikaa ja sen helpottaessa huomasin todella kaipaavani ystäviäni ja läheisiäni enemmän, mitä aikaa on ollut. En halua enää päästää näin käymään.

Olen myös päättänyt jättää joitakin asioita elämästäni pois, asioita jotka eivät olleetkaan minua varten ja joihin en pysty enää panostamaan niin kuin pitäisi. Voin sanoa, että tällaiset päätökset saattavat joskus tuntua vaikeilta pistää toteen, mutta se helpotus minkä sen jälkeen kohtaa on sen arvoista. Kannattaa kuunnella sisintään!

burst

Joitain uuttakin kuitenkin tulee…. Näillä näkymin aloitan tammikuussa Kuntosalivalmentajan koulutuksen Trainer Lab:lla ja yhtenä ajatuksena on kenties syksyllä PT opinnot. Ajatuksia on hyvinvointi- ja liikuntajuttuihin, joita lähteä kenties jo keväällä toteuttamaan, mutta askel askeleelta. En halua ahmia liikaa, ettei taas tule ruuhka-aikaa.

dav

Yksi päivä Tukholmassa ristely olisi ajatuksissa keväälle ystävien kanssa. Tämä ajatus pitää pistää kyllä toteen. Haaveena olisi tänä vuonna käydä myös joulumarkkinoilla jossain keski-euroopassa. Juhannukseksi olisi myös ollut jo useamman vuoden ajan haaveena mökkeily, sitä aloin taas miettimään, olisiko tänä vuonna vihdoin sen aika…? Lisäksi tuttuja jokakesäisiä juttuja, Pori Jazzit, Helsingin reissailua, Turun/Raision reissailua yms.

Voi, mulla taitaa olla aivan valtava matkustelukuume 😀 Mutta mä oon kyllä kerrankin päässyt säästämisen makuun oikein toden teolla kiinni ja sehän mahdollistaa tällaisia matkustusajatuksia ja haaveita! Luin tuossa viime vuonna kirjan ”Erilainen ote omaan talouteen” ja se oli mulle todella hyödyllinen. Kaikkia kirjan oppeja en ottanut käyttööni, mutta opeinpahan säästämään. Olen siis aina ollut huono säästämään… Tässä siis myös tälle vuodelle ajatus, säästäminen jatkukoon ja erilainen ote omaan talouteen siinä samalla kohentukoon.

Näin talven keskelle tuli paljon kesäisiä kuvia, mutta päiväthän on jo alkaneet jo pidetä, kohti kevättä siis mennään 😉

burst

Tässä joitakin ajatuksiani, toiveitani ja suunnitelmiani tälle vuodelle.
Näistä ja monesta muustakin asiasta kuuluu kyllä vielä lisää.

Ne toiveet, jotka kuiskasin tähdille ovat vain tähtien tiedossa ja aika näyttää mitä kaikkea ihanaa tämä vuosi tuo.

Mitä ajatuksia sinulla on tälle vuodelle?
Jätä kommenttia ja klikkaa sydäntä postauksen alussa/lopussa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.