Hae
Outi Karita

Joulun jälkeen koittaa arki, vai koittaako?

Ensimmäinen arkipäivä Joulun jälkeen, mulla on kuitenkin tää päivä lomaa. Huomenna ja torstaina menen töihin, sitten perjantai on taas lomaa ja sittenhän onkin Uuden Vuoden viikonloppu. Pieni arki välissä, mutta ei vielä niin kovin arkinen. Nää välipäivät parista työpäivästä huolimatta on mulla vielä sellaista rentoa aikaa eikä kovinkaan täyteen suunnitelmia tupattuja. Vähän ystistelyä, liikuntaa, leffailua, parisuhdeaikaa, kirjojen lukemista, kaupoilla ja kahviloissa käymistä…. Tänään oli aika vaihtaa lököilyvaatteet jo farkkuihin ja meikatakin vähän kahden päivän meikkaamattomuuden ja kotona oleskelun jälkeen sekä suunnata kaupungille 🙂

sdr

Jouluruokaan en voi sanoa vielä kyllästyneeni, mutta raikkaampaakin syömistä välillä jo kaipaa. Riisipuurosta siirryin jo eilen kaurapuuroon ja tänään teki lounaaksi mieli salaattia. Syötiinkin Riksan kanssa Pancho Villassa ostosten lomassa. Illalla tuli kotona vielä syötyä laatikoita, kinkkua ja kalkkunaa 😀

dav

Oli muutama asia, jota halusin käydä katsomassa ja hankkimassa. Sain joululahjaksi JC:n lahjakortin ja ennestäänkin oli jo yksi lahjakortti. Tällä kertaa ostettavaa löytyi neuleen verran, kauhean pientä kokoa sai ostaa, yleensä ei kyllä kädet ja olkapäät mahdu näin pieneen… Katsotaan sitten kun tulee keväisempää kauppoihin niin törsään loput lahjakorteistani 😀

dav

Citymarketissa on saanut kerätä leimoja ja käytiin nyt ostamassa Marimekon pussilakanat mukavalla alennuksella, kiitos leimojen. Ensi vuonna saadaan uinahtaa Lumimarjalakanoihin, nyt hetken saa olla vielä punaiset joululakanat 🙂

dav

Äitini luona lukaisin aukeaman verran Harry Potterin Kirottu lapsi kirjaa/käsikirjoitusta ja jäin sen valtaan heti. Yhtenä missiona oli siis käydä ostamassa tämä kirja ja voi, kuinka kirjakaupassa olis ollut vaikka mitä hyviä ja kiinnostavia kirjoja hyvissä tarjouksissakin, mutta mulla on kyllä nyt niin monta kirjaa jo jonossa, että… 😀

dav

Sokokselle mulla oli kans leimakortti täynnä ja sehän oli 20 euron arvoinen. Ajatuksena oli ostaa joku ehkä vähän erikoisempikin huulipuna, mutta siellä oli niin kova ruuhka, että menen yksikseni kaikessa rauhassa myöhemmin tällä viikolla. Nyt mukaan tarttui vain shampoo 🙂

dav

Illalla meille tulikin ystäviä käymään ja olin tehnyt tarjottavaksi Glögijuustokakkua. 1-vuotiaan kummitytön perhe tuli kyläilemään ja heidän kanssa vaihdeltiinkin vielä vähän joululahjoja. Myös yksi toinenkin ystäväinen tuli kyläilylle ja juttua riitti kyllä näiden naikkosten kanssa ja riitti sitä miehilläkin sekä lapsilla. Menoa ja vilskettä riitti myös kun lapsia oli kolmen kopla koolla 😀

dav
dav

Kiva kun ootte olleet tässä joulupyhinä aktiivisia ja kommenttejakin tullut mukavasti, varsinkin eilinen postaus vaikutti hyvin tykätyltä. Saa siis oikein mielellään tykkäillä ja kommentoida jatkossakin!

Nyt olikin tällainen peruskuulumis postaus.
Paina sydäntä jos tykkäsit tällaisestakin välillä

Miten teidän arki on lähtenyt Joulun jälkeen käyntiin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.