Hae
Outi Karita

Epäsuositut mielipiteeni

Näitä postauksia on nyt vilissyt aika paljonkin ja laitetaan nyt omatkin aivonystyrät peliin ja mietitään omia epäsuosittuja mielipiteitä. Olen monessa blogissa törmännyt siihen, että epäsuositut mielipiteet on lähinnä asioita joista ei pidä tai joita ei ymmärrä. Voisiko epäsuosittu mielipide olla positiivisempi? Niitä on ehkä vaikeampi miettiä, mutta pari sellaista keksin joissa ei ole kyse siitä etten pidä tai etten ymmärrä 😀

dav

Banaani pitää mun mielestä avata sieltä päästä mikä ei ole kiinni puussa eli sarjistyyliin niinkuin kaverini kekkasi. Olen aina avannut banaanin näin, mutta pari vuotta sitten eräs kaverini hämmästyneenä kysyi, että miten mä oikein avaan banaanin. Heh, onhan totta että sarjiksissa banaanin kuoret maassa on usein niin, että se ”varsi” osoittaa ylöspäin ja banaani on avattu sieltä toisesta päästä, sieltä mistä mäkin avaan ja Antti Tuisku Peto on irti musiikkivideolla 😀

20150617_204902

Raejuusto ja puuro, monet sekoittavat yhteen, mutta mä en ole ikinä ymmärtänyt sitä. En edes silloin kun söin aamuisin sekä puuroa että raejuustoa. Raejuusto oli aina omassa kipassaan eikä ikinä puuron seassa.

Paahtoleivät ketsupilla ja sinapilla, kiitos kyllä! Muksuna tehtiin usein mammalassa kerrosleipiä paahtoleivistä niin että paahdettujen leipien päälle laitettiin voita ja kahden leivän väliin ketsuppia ja sinappia. Edelleen tämä yhdistelmä maistuu hyvältä!

20150425_083420

Farkut, rakastan farkkua materiaalina ja tykkään pitää farkkuja. Monesti taas kuulee, että farkuista ei pidetä, kiristää ja ahdistaa. Tässä kohtaa kannattaa hieman panostaa…

Bootcut farkut on mun lemppareita ja toki näille löytyy muitakin käyttäjiä, mutta suurimmaksi osaksi kaupoista löytyy sitä mille on eniten kysyntää eli kapeampaa lahjetta.

20150821_195805

Aamut, mä rakastan aamuja ja työaamuinakin herään reippaasti aikaisempaa kun periaatteessa tarvitsisi, mutta mä tarvitsen aamuisin aikaa herätä kunnolla ja vähän rentoillakin. aamut on ihan parasta aikaa vuorokaudesta mun mielestä. Silloin on ihana rentoilla ja toisaalta silloin olen myös energisimmilläni esim. kotitöiden suhteen ja aamupäivätreenitkin on ihan parhautta! Tiedän että on muitakin aamuihmisiä, mutta enemmän mä tunnen ei niin aamuihmisiä 😀

dav

Fitnesskisat ja backstageviina, en ole ikinä ymmärtänyt sitä fitnesskisaajien viinasnapsia ennen lavalle menoa, ei ehkä moni mukaan, mutta lajin parissa tämä kuitenkin on yleistä. Mun mielestä vaan fitnesskisat ja viina eivät kuulu yhteen, ei ennen kisasuoritusta. Ja mulle on melkeinpä turha yrittää selittää ”hyötyjä”, mä sanon niille sepostuksille höpönpöppöö! Naisten fitnesssarjoissa ei vaadita himuisia suonia joita viinasnapsi ehkä voisi hieman vielä pullistaa. Jos kunto ei ole tarpeeksi hyvä, niin ei se sillä backstageviinalla pelastettavissa ole, vai oisko pitänyt kokeilla… 😛 En ole siis ikinä kokeillut, en myöskään kuivatteluviiniä edellisenä iltana…

IMG_8567

Kaunistusasetus kuvissa. Mä en ymmärrä sitä jäätävää blurrauksen käyttöä, munkin puhelimen kamerasta löytyy tuo kaunistus(kauhistus)asetus, mutta en käytä! Monet kuitenkin käyttää blurrausta kuvissaan ja väitän kyllä sen aina huomaavani. Mua vähän huvittaakin kun todella överiblurrattuhin kuviin kommentoidaan kehuen, itse vaan mielessäni kysyn miksi näin kova blurraus (kts. alla olevan kuvan 10 taso)? Mä jotenkin näen kauniimpina ne kuvat missä ollaan ihan omia itsejään ei niin virheettömine kasvoineen ja niihin annan helpommin sen kehuni. Meikki on sitten asia erikseen, vaikkei sitäkään etenkään arkena tule itse hirmuista määrää käytettyä 😉

kauneus

Thaimaa ei kiinnosta mua matkustuskohteena.

Kiinalainen ruoka on hyvää perusruokaa, mutta ei nyt mun mielestä mitään spessuruokaa, kun haluan lähteä ulos syömään.

dav

Anneli Auer ja Murhalesken muistelmat ei voisi vähempää kiinnostaa minua. Enempää kantaa en nyt tähän ota vaan pidän enemmän mielipiteet itselläni… Moni tuntuu kuitenkin lukevan tai kuuntelevan tuota kirjaa.

Temptation Island ei vois myöskään vähempää kiinnostaa. Oikeastaan koko ohjelmaformaatti on mun mielestä ihan käsittämätön ja taka-ajatuksenahan siellä on luoda kunnon sosiaalip….a ja sehän on sitäparempaa mitä enemmän siellä tapahtuu… Joo, olen joskus yli kymmenen vuotta sitten katsonut jenkkien Viettelysten saarta, ei enää kiitos…

dav

Tulipa näitä kohtia paljon 😀
Mihin näistä pystyt samaistumaan?
Jos löytyi jotain samaa jätä kommenttia ja paina taas sydäntä postauksen alussa tai lopussa

0 kommenttia

 1. ilari kirjoitti:

  no siis todellakin noin se banaani avataan 😀 tai en ooo kuullukkana et se avattais muuten.
  ja kyl toi taso kolme näytti parahimmalle liian nukekmainen toi kymppi taso

 2. Jaanaba / liikuntapaivakirja.com kirjoitti:

  Haha, banaanin avaan kyllä toisesta päästä kuin sinä, mutta samaa mieltä tosta kuvien kiillottelusta eli ei mitään järkeä. Mua ainakin hävettäisi jos julkaisisin siloposkisia kuvia kun totuus on kuitenkin aivan toinen.

  • Outi Karita kirjoitti:

   Niin, melkein kaikki avaa eri päästä kuin minä. Mulle selvisi tää ihan muutama vuosi sitten 😀
   Itse en edes tunnista itseäni liian siloitellusta kuvasta, näytän tosi oudolta niissä mielestäni…

 3. ulla kirjoitti:

  Aamuihminen täällä. Nytkin nousin niin reilusti aikaisemmin kuin tarvitsisi, mutta onpahan jo juoksulenkki takana ja nyt iso annos kaurapuuroa lautasella … ei raejuustolla vaan mangopaloilla 😛 Aamu on todellakin paras aika päivästä !!!
  Mutta tuo raejuusto menee molemmin,,, seassa tai erikseen. nam.
  Niin ja banskun avaan juuri toisesta päätä kuin sinä :D:D Mutta liekö se makuun vaikuttaa.. heh.
  Ihanaa viikkoa. Kohta vaihtuu vuosi.

  • Outi Karita kirjoitti:

   Niin pirtsakka kommentti aamiaikaisella, että selvästi siellä on aamuihminen 😀
   Ihanaa vuoden viimeistä viikkoa sullekin Ulla ❤

 4. Hepu kirjoitti:

  Muuten samaa mieltä, mutta banaanin avaan kantapäästä?

 5. Johanna / The best version of myself kirjoitti:

  Siis joo noi kauneus-filtterit 😀 Munkin kännykässä on liuta kauneus-asetuksia ja ihan kevyttä blurria voin joskus käyttää mutta mitä enemmän sitä laittaa sen luonnottomammalta alkaa vaan näyttää.. Saati sitten kun löytyy silmien korostusta ja virheiden kadottamista (vie muunmuassa luomet kasvoilta pois) ja mitä kaikkea. Pistin kerran kaikki ”kauneus”-asetukset aivan tappiin kuvaa säätäessäni ja kun kasvot kapeni, blurrautui ja silmät korostui niin sehän näytti ihan alienilta eikä varsinkaan enää omalta itseltäni 😀 Mä toivon että ihmiset ei oppis pitämään tuommoista muunnosta normaalina (ja nuoret varsinkin, millaisen kuvan filtterit heille antaa siitä millainen ihminen on kaunis..) mutta maybe that ship has already sailed..
  dabestversionofmyself.blogspot.fi

  • Outi Karita kirjoitti:

   Niin, kyllä sitä kuvissa pitäisi näyttää itseltään. Ja onko virheetön edes kaunein vai tekisikö ne pienet jutut kasvoissa, luomi, naururypyy, pisamat tms. meistä persoonallisen…
   Siinä onkin kysymystä miten nuoret tämän kaiken näkevät ja kokevat ja mitä muut edellä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.