Hae
Outi Karita

Jouluinen koti

Heips!

Ootte varmaan huomanneet, että Fit Fashion uudistuu. Jos ette aiemmin, niin ainakin nyt huomaatte. Varmasti tämä muutos saattaa vielä jonkinverran elää ja kokea hienosäätöä FF:n puolelta. Munkin sivu sai uutta ilmettä eilen. Ajattelinpa uusia bannerianikin tässä vuodenvaihteen tienoilla. Blogiin siis uusia tuulia näin vuoden vaihtuessa. Eilisessä postauksessa on hei myös se kysymys- ja toivomuskenttä vielä auki. ainahan voi kysellä ja toivoa, mutta vastauspostausta varten kysymykset tulisi jättää viimeistään maanantaina 😉

dav

Jouluinen koti

No mutta, jos menisin tuohon otsikon aiheeseen. Mähän lupasin tänne tehdä postaussarjaa meidän kodista ja toista postausta on saanut vähän odotelle. Ensimmäisessä postauksessahan oli meidän makkari päässyt kuvailtavaksi, ”DIY vaaterekki ja makuuhuone”. Nyt onkin vuorossa olohuone!

Olohuone, jossa tulee paljon vietettyä aikaa ja rentoiltua. Vielä vuosi sitten blogikin päivittyi aina olohuoneesta, mutta nyt on onneksi työhuone. Koin sen pieneksi häiriötekijäksi kun läppäri oli aina siinä olkkarissa, siihen niin helposti vilkaisi, kun piti ihan vain rentoilla ja katsella toisen kanssa telkkua. Näin jälkikäteen olen huomannut että, se on parempi, että läppärille on nyt oma huone 😀

Valkoinen kuusi meillä on ollut jo useamman vuoden ja aina siinä on ollut punaisia joulukoristeita ja lasisia en oo siihen tohtinut laittaa (miksenköhän?). Viime vuonna jo mietein, että olisi kiva vähän vaihtaa kuusen stailia ja tänä vuonna ostin sitten muutamia uusia lasipalloja Stockalta ja nyt kuusessa on punaisen, kullan ja pronssin hehkua ja hohtoa, pelkkiä lasipalloja, punaisia lasipalloja olikin jo ennestään. Niin ja Indiskasta ostin ihanat paperitähdet meidän olohuoneen ikkunoihin.

dav
dav
dav
dav
dav
dav
mde
dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav

Ja kyllä, meillä palaa varsinkin iltaisin paljon kynttilöitä, joskus myös viikonloppuaamuisin ja päivisin 🙂

Edellinen postaus Kysy ja toivo, minä vastaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.