Hae
Outi Karita

Ajatukset kokeessa ja koulutuksessa

Huh, kun inhoan, seuraavaa aloitusta, mutta nyt se on paikallaan…

”Blogissa on ollut vähän hiljaista viime päivinä, pahoittelut siitä!”

dav

Harvinaisen pitkä postaustauko iski viime viikon kiireissä ja pienessä stressissäkin. Stressasin jonkun verran Trainer Lab Liikunnanohjauksen, Basic -koulutuksen loppukoetta, joka oli eilen. En saanut oikein mihinkään tartuttua ja oikeastaan torstaina lähdin jo reissun päälle työpäivän jälkeen. Reissun päällä oli niin paljon muuta puuhaa ja kokeeseen lukemista, että vaikka ajatuksissa oli päivittää blogia, niin ei se vain päivittynyt itsestään.

Lähdin siis torstaina äitini luo pikavisiitille, sillä jo perjantaina aamupäivästä suuntasin Helsinkiin. Lounastreffit veljen kanssa ja sitten ystävien kanssa ajanviettoa iltäpäivällä, illalla joulushoppailuja ja kun vihdoin päästiin Petran kanssa Petran luokse niin halusin hetken keskittyä koulutusmatreiaaleihinkin. Lauantai meni suurimmaksi osaksi koulutuksessa ja illalla taas halusin valmistua kokeeseen. Sunnuntai samoin meni koulutuksessa ja koulutuspäivän päätteeksi oli  se koe. Kotona olin vasta iltayhdeksän maisssa, ajomatkaakin kun jonkin verran kertyy Helsingin ja Porin välille.

sdr

Miten koe sitten meni?

Rehellisesti sanottuna stressasin koetta jonkin verran. En ole pitkään aikaan mitään kokeita tehnyt ja kokeiden tekeminen ei ole vahvinta alaani. Olen parempi esseissä yms. Ulkoa opettelu ja asioiden sisäistäminenlukemalla on mulle työlästä ja vaatii vähän enemmän keskittymistä ja toistoa kuin joillakin, jotka ulkoaoppivat helpommin. Mä opin parhaiten kun saan sen tiedon sovellettua käytäntöön, saan sen soveltamisesta itse jonkin kokemuksen tms.

Koe ei ollut mikään läpihuutojuttu todellakaan, mutta täysin läpäistävissä enkä jaksa uskoa, etteikö koe olisi mennyt läpi. Itselle jäi ainakin hyvä fiilis!

dav

Mitä jäi käteen ja mitä seuraavaksi?

Koulutus on nyt siis ohi tältä erää ja aionko jatkaa? Mitä luultavimmin kyllä! Tästä jäi jo paljon käteen terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen ja ylläpitämisen näkökulmasta. Näillä eväillä voin alkaa jo pikkuhiljaa toteuttaa itseäni itsenäisemmmin juurikin liikunnan ja hyvinvoinnin puolella. Ensi vuonna puhaltaa uusia tuulia, mahdollisuuksia ja unelmia. Aion sytytellä omia juttujani liikunnan ja hyvinvoinnin parissa ensi vuonna tulille heti alkuvuodesta 😉

Mulla on jo voimassa ilmoittautuminen Hyvinvointivalmentajakoulutukseen juurikin Trainer Lab:llä, mutta saatan jo alkuvuodesta osallistua Kuntosalivalmentajan koulutukseen. Tämä nyt käyty Basic ja tuo Kuntoslaivalmentajakoulutus on pohjakoulutuksia Trainer Lab:n PT koulutukseen, joka on kenties pitkän aikavälin tähtäimessä. Trainer Lab:n kouluttajat olivat hyvin asiantuntevia, monipuolisia, kokemusta omaavia ja jalat maassa olevia ihmisiä, joten luultavasti juuri heidän koulutuksissaan jatkan eteenpäin.

dav

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.