Hae
Outi Karita

Itsenäisyyspäivänä

”Asiat, jotka on  ollut vähällä menettää, tulevat tärkeiksi.
Sanoja saatetaan epäillä, mutta tekoihin uskotaan.”

HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ!

dav

Mulla iski jo viime viikolla flunssa, jonka ajattelin jo päihittäneeni, mutta se tosiaan hipi salakavalasti takaisin. Eilen kävin töissä, mutta lähdin kotiin sairastamaan. Nyt on mahdollisimman paljon leväty ja tropaattu kroppaa vitamiineilla ja vähän buranalla sekä finrexinilläkin.

Oltiin sovittu, että mennään tänään Rikun vanhemmpien luo syömään. Päästään valmiiseen pöytään! itseasiassa mä lupasin hoitaa jälkiruuan ja sen verran kyllä keittiössä tänään hääräsin että sain kakun tehtyä ja kaaoksen, jonka Riku ihanasti siivosi mun jäljiltä.

dav

Kuusen halusin myös tänään laittaa, mutta se oli nopsa homma! Nyt suunnataan appivanhemmille siis syömään ja illalla rentoillaan kynttilänvalossa ja seurataan Linnan juhlia.

Tökkää ja tykkää Kanelisen kinuski-suklaakakun ohjeen bongasin Kotivinkki lehdestä ja mun Snäpistä se löytyy tältä päivältä (sc: outikarita). Reseptiä en netistä löytänyt, mutta jos haluatte niin voin sen jakaa tänne blogiin myöhemmin tällä viikolla (?)

dav

0 kommenttia

 1. ulla kirjoitti:

  Itsenäisyyspäivää sinnekin 🙂
  Kohta ne Linnanjuhlat alkaakin. Pitää niitä vähän vilkasta . Mukava päivä tänään ja mahtava ilma !
  Hei,,, huomasin sun tuossa alimmassa kuvassa tv- tason, mistähän olet sen ostanut ? Eikö olekin korkeakiilto valkoinen väriltään ?

  • Outi Karita kirjoitti:

   Kiitos pirtsakasta kommentista. On ollut kyllä upea ilma! Tässä juuri Linnanjuhlia seurailenkin 🙂
   TV-taso tosiaan on korkeakiiltoa ja Iskusta ostettu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.