Hae
Outi Karita

DIY vaaaterekki & makuuhuone

Ajattelin aloitella postaussarjan, jossa esittelen kotiamme ja sen yksityiskohtia sisustuksessa juuri nyt. Ensimäisenä vuorossa maakuuhuone.

dav

DIY vaaterekki

Sain syntymäpäivälahjaksi Rikulta kasan putken pätkiä ja olin innoissani. Vuosi sitten Indiskassa käydessämme tokaisin, että tuollainen vaaterekki olisi kiva. Vaaterekki oli tehty putkenpaloista ja Riku putkimiehenä sanoi, että kyllähän tuollainen onnistuu. Lokakuussa vihdoin tämä tosiaan onnistui, sain putken paloja ja yhdessä niistä rakensimme vaaterekin.

Vaaterekki on paitsi kiva sisustuksellinen juttu, muttaa myös kiva vaatteiden säilytysmahdollisuus. Kätevä vaatteiden säilytystapa tämä voisi olla vieraillekin, että kun yövieraita saapuu, voidaan tämä siirtää esim. ”vierashuoneeseen”. Varsinaista vierashuonettaa ei meillä ole, mutta vuodesohvaa löytyy kyllä yhdestä huoneestamme.

davdiy-vaaterekkiBedroom details

Kun rakensimme, niin halusin kunnon kokoisen makuuhuoneen ja kunnon kokoisen vaatehuoneen, johon olisi makuuhuoneesta kulku. Kummatkin toteutuivat ja arkkitehti sai suunniteltua tästä oikein toimivan ja hyvän  yhdistelmän. Vaatehuoneeseen kulku on sängyn kumminkin puolin ja kyllä sitä voi kutsua jo vaatehuoneeksi, ei pelkäksi komeroksi. Esittelen sen ehkä joku toinen kerta. Pysytään tälläkertaa ovien toisella puolen.

davdavdavdavsdrdavdavdavdavdav

Joulu saapuu pikkuhiljaa kotiimme ja  Joulukuussa sisustuksen yksityiskohdat saattaakin olla hieman jouluisampia. Makuhuoneessamme ei nyt ainakaan vielä ole mitään jouluista, enkä tiedä tuleeko sinne edes niinkään joulua somisteltua. Tykkään meidän makuuhuoneesta nyt niin paljon näin. Ehkä juuri ennen joulua jotain, ainakin joululakanat.

Kovasti odotan, että makuuhuoneemme katto olis jouluksi valmis. Sitä ruvettiin fiksaamaan kun ei oltu tyytyväisiä maaliin, joka katossa oli. Nyt katto on hyvin keskeneräinen ollut jo tovin, kun sieltä on vanha maali poissa ja uudelleen hieman tasoteltu. Myös valo makuhuoneessa ei ole mieleeni. Nyt katossa kiertää piilossa sinertävän valon tuova lednauha, mutta haluan sinne lämpimämmän valon.

davPst.

Pari vuotta sitten tein videopostaussarjan kodistamme. Tästä viimeisestä osasta Koti Tuulikylässä sarjaa löytyy linkit kaikkiin osiin. Tuolloin olimme asuneet jo tässä kodissa noin vuoden verran ja laitettavaa vielä oli… Kotimme on noista esittelyistä muuttunut ja muokkaantunut jonkin verran, tullut valmiimmaksi ja muutoinkin sisustuksen yksityiskohtia vaihtelen usein. Noista voi kuitenkin käydä kurkkimassa miltä kotimme tuolloin näytti, jatkossa sitten luvassa näitä sisustuksellisia yksityiskohtia tulevissa postauksissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.