Hae
Outi Karita

Ammattitaitoa liikuntaan ja hyvinvointiin

Olin viikonloppuna kouluttamassa Trainer Lab:n kurssilla Basic, joka on koulutus liikunnanohjauksen perusteista. Kurssin ensimmäiset kerrat oli hyvin mielenkiintoisia ja tiedon täyteisiä. Kolmen viikon päästä jatketaan lisää saman koulutuksen parissa.

dav

Terveysliikunnasta ja terveyden edistämisestä sekä ylläpidosta meillä oli paljon puhetta, ohjausharjoituksia ja mittauksia. Vaikka koulutus on pintaraapaisu hyvinvointialasta niin sisälsi se jo nyt paljon tietoa. Suuri osa tiedosta oli osittain tuttua, mutta aina sitä jotain uuttakin oppii.

dav

Ensi vuonna suunnitelmissani on ottaa näitä oppeja jo käyttööni enenemissä määrin. Uskon näistä olevan hyötyä jo tekemissäni töissä sekä päiväkodissa että jumppaohjauksissa, mutta ajatuksena on myös jossain vaiheessa, pikkuhiljaa ruveta tekemään jotain omaakin liikunnan- ja hyvinvoinnin parissa. Juurikin tuo terveyden edistäminen ja ylläpito on kaiken a ja o. Itselläni on jo paljon ideoita tämän saralla, mistä voisin aloittaa.

Kouluttautua aion myös lisää! Tunsin olevani juuri oikeassa paikassa, tätä haluan lisää! Tuleva oppimispolkuni ei ole vielä ihan selkeä, mutta eiköhän se tässä pikkuhiljaa selkiydy. nythän vasta homma on saatu käyntiin. Keväällä mahdollisesti Hyvinvointivalmentajan koulutukseen ja myöhemmin ehkäpä vielä pt koulutuskin.

dav

Kokonaisvaltainen hyvinvointi pääpainona halua lähteä itseäni toteuttamaan! Eikä tästä ole tulossa päivätyöni korvaajaa, ehei! En minä päiväkodista ole lähtemässä, päinvastoin! Onpahan ideoita jo viedä näitä juttuja työyhteisöönkin, mutta katsotaan mitä tuleman pitää ja mitä mun ideoista tuumataan 😉

Terveyden edistämisestä voisinkin rustailla ajan konssa ihan oman postauksensa. Siitä heräsi itselleni paljon ajatuksia. Olisikohan näille ajatuksille siellä ruudun toisella puolella kiinnostusta?

dav

0 kommenttia

  1. Kerttu kirjoitti:

    No ehdottomasti olisi kiinnostusta. ? Postausta odotellessa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *