Hae
Outi Karita

Minusta tulee liikunnanohjaaja

Mähän olen jo jumppaohjaaja, tosin itseoppinut ja vähän (aika paljonkin) toisilta oppia saanut. Taannoin kirjoittelun postauksen, ”Minä jumppaohjaajana”. Niin muuten, niistä jumpistani en ole teille vieläkään kirjoittanut, enkä kirjoita nytkään. Kyllä sellainenkin postaus on vielä tulossa ja hyvää kannattaa odottaa 😉 En ole siis koulutusta saanut jumppaohjauksiin, mutta koen niissä olevani ihan hyvä ja tykkään tuosta työstä hirmuisesti. Nyt on aika kehittää itseään ja mahdollistaa tulevaisuuteenkin ehkäpä jotain ihan omia juttuja liikunnan ja hyvinvoinnin parissa.

vatsarutistus

Aloitan tänä viikonloppuna Trainer Lab:n Basic Liikunnanohjauksen peruskoulutuksen, josta saa Trainer Lab:n sertifikaatin. Olen hirmu innoissani! Vähän jännittääkin. Ensimmäinen koulutuspäivä on huomenna, iiks! Kerron sitten viikonlopun jälkeen täällä blogissa ensimmäisestä koulutusviikonlopusta.

Lähden jo tänään Helsinkiin, ihan pian ja saan yöpyä ystäväni Petran luona. Vaikka koulutuspäivät ovat melko pitkiä niin ehtiihän tässä vähän ystävänkin kanssa viettää aikaa ja ihana päästä Petraa pitkästä aikaa näkemään. Viimekerrasta kun on jo tovi 😉

dav

Muksaa viikonloppua kaikille!

0 kommenttia

  1. liikunnanohjaaja kirjoitti:

    Sinusta ei tule liikunnanohjaajaa käymällä viikonloppukursseja, sillä liikunnanohjaaja on 3,5 vuotta ja 210 opintopistettä käsittävä ammattikorkeakoulututkinto. Suomessa on kolme AMK:ta, jossa kyseisen tutkinnon voi suorittaa suomen kielisessä koulutuksessa.
    Anteeksi tämä päteminen, mutta ärsyttää kun oikeasti alan korkeakoulututkinnon suorittaneiden arvostus laskee kun viikonloppukirjekurssinkin perusteella kutsutaan itseään samalla nimikkeellä. Varmasti olet ihan pätevä ohjaamaan liikuntaa ja kiva koulutus kyseessä, enkä kritisoi tässä muuta kuin tuota termistön käyttöä.

    • Outi Karita kirjoitti:

      Harmi jos sinua ärsytti tämä. Ymmärrän kyllä, itsekin olen välillä hyvin tarkka termeistä. Trainer Lab:n liikunnanohjaajan basickurssi tämä kuitenkin on ja niin yritin kirjoittaa postauksessanikin. Ymmärrän toki tuon eron pitkällä koulutuksella ja lyhyellä kurssilla, eikä minunkaan tarkoitukseni ole päteä tai aliarvostaa muita. Ennemminkin tänä onkin liikunnanohjaajan perusteet koulutus, ei toki vastaa Liikunnanohjaajan amk tutkintoa, vaan käsittää nimenomaan perusteita. Mielenkiinnolla lähden tänään ensimmäiseen kurssipäivään ja palailen täällä bloginkin puolella siihen millainen koulutus tarkemmin kyseessä on.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.