Hae
Outi Karita

Jokainen tarvitsee sisäistä voimaa

Kaikilla meillä on elämässä joskus vaikeita hetkiä ja aikoja, surua ja murhetta. Olen hyvin vahvasti positiivinen ja optimistinen, mutta kyllä minullakin ne joskus on koetuksella. Uskon kuitenkin sen perusluonteeni positiivisuuden ja optimistisuuden kantavan näinä vaikeinakin hetkinä. Siksi juuri sitä positiivisuutta pyrin kylvämään ympärillenikin!

dav

Mä ostin kesällä Sisäinen voima kirjan itselleni. Se on ollut sängyn reunallani ja alkuun sitä luinkin usein. Nyt se on siinä hetken ehtinyt pölyttymään ja vaikka sen joka päivä näen, niin en tiedä miksen ole siihen tarttunut. Nyt kun taas tartuin, niin huomasin, mikä vaikutus sillä oli. Joskus tarvii ne sanat kuulla tai lukea, jotta se oma sisäinen voima vahvistuisi. Jenny on osannut kirjoittaa hyviä ajatuksia näiden kansien sisään!

”Elämä voi yllättää parhaalla mahdollisella tavalla vieläpä juuri silloin, kun hätäni on suurin. Uskon, että ihminen voi muuttaa elämäänsä korjaamalla elämänasennettaan. Mutta pakko se ei ole. Annan kaikkien kukkien kukkia, toisten iloita ja toisten mököttää. Valinta on minun ja meidän jokaisen.”

– Jenny Belitz-Henriksson – Sisäinen voima –

davItse koen kaikki positiiviset tekstit, affirmaatiot ja selfhelp kirjat meditatiivisina. Niillä on rauhoittava vaikutus ja samalla voimaannuttava. Nyt olen taas tarttunut tuohon kirjaan ja tänä aamuna kirjan lisäksi pitkästä aikaa kuuntelin Youtubesta positiivisia affirmaatioita, joita myös voin suositella. Kuunneltuna tykkään erityisesti Jason Stephensonista sekä Louise Hay:stä. Niin sanottuja selfhelp kirjoja olen tykännyt lueskella kahvilassa istuskellessani, mutta kahvilahetkiäkään ei ole viime aikoina paljoa ”ehtinyt” olemaan. Tämä vuodenaika syö minulta energiaa ja tarvisi taas muistutella itseään, siitä mistä sitä lisävirtaa saisi! Tähän liittyen tulossa oma vinkkipostaukseni 😉

Jotenkin tällaiset ”unohtaa”, silloin kun näitä eniten tarvisi. Jotenkin hassua, luulisi, että homma toimisi toisinpäin. Hyvä kuitenkin, että taas muistui mieleen ja niin paljon hyvää nämä positiivisuusjututkin tuovat heti aamuun ja vaikkei joka aamu näihin tarttuisi, mutta ainakin välillä, säännöllisen välillä 😉

Laitan tähän vielä yhden ihanan affirmaatiovideon, joka on ehkäpä lemppareitani tähän mennessä kuuntelemistani

0 kommenttia

  1. Jenny/Vastaisku ankeudelle kirjoitti:

    Kiitos Outi! Ihana postaus ja kauniit kuvat. Saanko jakaa tän kirjan Fb-sivuilla?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.