Hae
Outi Karita

Päivän smoothie pinaatilla

Löysin taas uuden smoothierakkauden!

Kylmää ja raikasta, sekä paljon energiaa antava ihanuus, jossa on paljon hyviä ainesosia kehollemme! Bongasin simppelin ohjeen, jossa oli jäinen banaani, pinaattia ja vettä. Päätinpä vielä hieman tuunata, niin että menisi välipalasta.

dav

1 pakastettu banaani
Kourallinen pinaattia
1 ananasrengas
N. 2 rkl (loraus) tyrnimehua
1 dl appelsiinimehua / vettä
N. 1 rkl öljyä

Tämä käy joko yksin välipalana ja mikäli kaipaa mukaan myös jotain proteiinipitoista, niin välipalan lisänä. Itse olen juonut energiatarpeesta riippuen yksinään tai sitten juurikin muun välipalan lisänä.

dav

Vinkki!

Banaania kannattaa pakastaa ja sieltä käyttää juurikin smoothiehin tai vaikkapa sorbetteihin ja yhden ihanan terveellisen sorbetin ohjeen löydätkin postauksesta: Minibrunssi. Smoothiesta saa hieman pirtelömäisemmän, frozen smoothien, kun käyttää hieman jäisiä banaaneja ja marjoja, eväänä se taas pysyy pidempään kylmänä. Itse usein lykkään banaaneja pakastusrasioihin viipaloituna, kun banaanit alkavat kypsyä omaan makuun liikaa kulhossa.

dav

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *