Hae
Outi Karita

Pienet joulut Tampereella

Oltiin viime perjantaina mieheni Rikun työpaikan pikkujouluissa. Meillä oli bussikuljetus täältä Porista Tampereelle ja väkeä lähti kahden linja-autollisen verran. Tampereella oli kaunista, ihanat valot laitettu tuomaan valoa ja tunnelmaa tähän pimeään vuodenaikaan. En huomannut ottaa kuvaa ja sen enempiä emme ulkona olleetkaan kun bussilla siirtyminen Viihdepalatsiin ja Viihdepalatsista takaisin bussiin. Viihdepalatsi oli kyllä hieno paikka!

pienet-joulutMeillä oli täys ylläpito Viihdepalatsissa kera mahtavan Timetravel Show:n. Näyttelijät antoivat parastaan laulamalla ja samalla esittämällä laulujen kautta tarinaa. Väliajoilla he toimivat tarjoilijoinamme ja hatunnoston heille tästä illasta. Show kesti n. 3h eikä siinä kyllä esiintyjät ehtineet hengähtämään. Me kyllä ehdeimme.

mde

Show koostui musiikista eri vuosikymmeniltä ja liikkeelle lähdettiin ihan 20-luvusta alkaen. Välillä meille aina tarjoiltiin ruokaa ja juomaa. Syödä ehti hyvin näillä tauoilla, kuten myös keskustelemaan. Ruoka oli maukasta, antaisin 3,5/5. Alkuun oli kurpitsakeittoa, joka oli aterian paras annos! Pääruuaksi oli pippuripihviä, joka oli turhan pippurista ja hieman liian kypsä. Jälkkäristä en ole varma, marjoja, keksiä ja jotain hyvää tahnaa. Myöhemmin vielä jokaiselle tuotiin pieni juustolautanen.

mdemdemde

Vierailevana tähtenä lavalla nähtiin myös Sami Hintsanen ja pääsinpä minäkin tavallaan osaksi esitystä. Kaunis nainen laulua kun esitettiin, kuului ”sinä punatukkainen, kaunis nainen” ja esittäjä tuli laulua laulamaan hetkeksi minulle. Siinähän ihan häkeltyi 😀 Hyvin muutenkin esiintyjät ottivat kontaktia yleisöönsä. Shown jälkeen jäimme vielä kyseiseen paikkaan viettämään iltaa.

sdr

Ilta oli pitkä ja hieno! Porissa oltiin takaisin vasta yöllä, mutta onneksi edessä oli vielä koko viikonloppu! Nyt onkin tämän vuoden pikkujoulut jouluiltu meikäläisen osalta 🙂

Onko sulla jo pikkujouluja takana?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.