Hae
Outi Karita

Kosmeettinen toimenpide

Mulle tehtiin tällä viikolla pieni kosmeettinen fiksaus, ihan yllättäen ja olen todella tyytyväinen! Viime viikolla kirjoittelin tänne hammaslääkäripelostani ja kokemuksestani postauksessa ”Hammaslääkäripelkoinen” . Tällä viikolla olin sitten uudemman kerran hammaslääkärissä ja kokemus oli niin hyvä kun nyt hammaslääkärissäkäynti voi olla. Kokemus olis parempi kuin osasin hyvän kokemuksen kuvitellakaan. Tuosta kokemuksesta voin toisella kertaa kirjoitella enemmän, vaikka ensi käynnin jälkeen, joka on jo ensi viikolla.

dav

Kuitenkin tuossa hammaslääkärin penkissä istuessani tai oikeastaan siinä taidetaan maata, hammaslääkäri teki tarkastuksen ja kiinnitti huomiota yläetuhampaisiini, joista on pitkään puuttuneet palat. Ei, niistä ei ole lohjennut paloja vaan niistä kummastakin on vain kulunut toiset kulmat sen näköisiksi, että olisi lohjenneet. Olen ne narskuttanut.

dav

Nyt hammaslääkäri ehdotti, että josko hän hioisi ne suoriksi ja tottakai tähän suostuin! Nyt mulla on suorat etuhampaat, hieman entisiä lyhyemmät, mutta suorat. Kieli välillä käy kokeilemassa ”uusia” hampaita ja peilistäkin näyttää kivalta. Pieni asia, mutta kyllähän se hymyä paransi vaikken hymyä ole entisilläkään hampailla kainostellut.

dav

Yritin löytää kuvaa, jossa etuhampaat näkyisivät, mutta ne oli ennen juuri sen verran pidemmät, että kärjet jäänyt monessa kuvassa juuri alahuulen peittoon. Noh, jonkun lenkkifiiliskuvan löysin, josta näkyy hieman.

dav

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.