Hae
Outi Karita

Kiirettä pitänyt

Kiirettä voi olla mukavaa ja stressaavaa. Näin mä päädyin tänä aamuna luokittelemaan kiireitäni.

dav

Tällä viikolla on arkena olut mukavaa kiirettä, paljon kaikenlaista, joka kuitenkin saattaa vaikuttaa siihen, ettei ihan kaikkea ehdi. Tällä viikolla iltaa ovat täyttäneet tuttuun tapaan työt ihan päivätöiden lisäksi. Tuttuun tapaan jumppaohjauksia ja Party Lite töitä. Päädyttiin myös menenmään tiistaina Riksan kanssa elokuviin, harvoin tulee arkena mentyä ja se olikin kiva poikkeama normiarkeen. Käytiin katsomassa Inferno ja tykättiin kovasti, suosittelen! Perjantaina repäistiin kuntosalin työntekijöiden parissa, kun meillä oli pinkit pikkujoulut 🙂

dav
 

Tällä viikolla blogi oli harvinaisen monta päivää putkeen hiljaisena, samoin some oli hiljaisempi osaltani. Mä haluaisin itse, että blogissa ei tulis yhtä päivää pidempiä taukoja, mutta olen oppinut olemaan stressaamatta siitä. Joskus aiemmin illalla oli pakko jäädä sen takia koneelle, että saa postattua jos ei aiemmin ollut ehtinyt. Nykyään totean illalla, että saa jäädä huomiseen… Postausideoita on vaikka kuinka kertynyt listaan kalenterin muistiinpanosivulla, saas nähdä millä aikataululla ne ehtii kaikki toteuttamaan, varsinkin kun tulee välillä uusia ideoita, jotka menee edelle. Hyvä se on kuitenkin pistää ylös ajatuksiaan ja ideoitaan, joskus sitten saattaa näppis sauhuta pidemmänkin aikaa ja saa luonnosteltua useamman postauksen odottomaan vain julkaisemista.

dav

Tänään taas meinasi iskeä stressaava kiire, vaikka ei mulla mitään kiirettä ole. Aamulla kuitenkin rupsein pyörittelemään päässä mitä pitäisi tänään tehdä ja mitä haluaisin tehdä, kello on nyt sen ja sen verran ja pitäskö miettiä aikataulua. Huhhuh, meinas kuulkaa ihan syke nousta ja sitten mä päätin rauhoittaa itseni ja pysähtyä hetkeen. Hetkeen, kun huomaan auringon paistavan ja maan saaneen pienen valkoisen harsokerroksen. Laitan aamupalaa mulle ja Rikulle, haudutan itselleni jättimukillisen teetä. Syön rauhassa puuroni. Siirryn teen kanssa tähän koneelle naputtamaan ajatuksen virtaani…

dav

Pian lähdetään nauttimaan tuosta ihanasta ja kaunista säästä! Sovittiin Riksan kanssa ,että lähdetään pienelle lenkille, kunhan kuummatkin ollaan saatu hetki nauttia lauantaiaamun rauhasta omalla tavallamme. Tänään mennään hautausmaalle sytyttämään muutama kynttilä rakkaiden, tästä maailmasta poismenneiden muistolle. Tarkoituksena olisi myös käydä Paras koti messuilla jos ehditään ja illalla kokata hyvää ruokaa ja tunnelmoida kotona kaikessa rauhassa <3

dav

Pitkästä aikaa tälläinen kuulumispostaus viikon touhuista. Huomenna tulossa näillä näkymin kosmetiikkavinkkejä, jos ei sitten suunnitelmat ehdi muuttumaan 😀

Mukavaa pyhäinpäivää kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.