Hae
Outi Karita

Koska some hiljenee?

Moni saattaa luulla, että olisin somessa jatkuvasti vapaa-ajallani. Niin olen kuullutkin ihmisiltä, jotka kuitenkin aika vähän seurassani ovat. Nimittäin seurassa some hiljenee suurelta osin. Yksikseni ollessani saatan sometella paljonkin ja Rikun seurassa joskus liikaakin. Somettelusta on tullut niin arkista. Kuitenkin ystävien seurassa, haluan nauttia heidän seurastaan ja somettelu jää luonnostaankin pois, unohtuukin.

Olen aina ollut kova kuvaamaan, jo ennen somea, ennen kännyköitä. Silloin filminauhakameroiden aikaan. Missä oli Outi, siellä oli myös kamera. Nykyäänkin siis seurassakin se kännykkä tulee välillä kaivettua esiin niiden kuvien ottamista varten. Mikäli tilannetta ei mitenkään häiritse niin saatanpa ladata jonkun fiilistelykuvan someenkin tai jopa ottaa yhden-kaksi snäppiä.

Viikonloppuna oltiin Turku-Tukholma risteilyllä kolmen muun pariskunnan kanssa ja jäätiinpä vielä risteilyn jälkeenkin Raisioon ystävien luokse yöksi. Kovin paljoa ei somea tullut käytettyä vaikka laivalla avasinkin laivan ilmaisen verkon kännyyni. Ei tullut kovastikaan itse ladattua mitään eri somekanaville, normaalia paljon vähemmän vaikkakin moni tuntuu samanlaisissa tilanteissa somettelevan entistä enemmän. Minulla homma kääntyy kyllä toiseen suuntaan, somen ääni vaimenee.

Toisten ihmisten seura on mulle somea tärkeämpää, toivottavasti sullekin!

laivalla

0 kommenttia

 1. ilari kirjoitti:

  hahha mä katoin eka et sulla ei ollu paitaa päällä ollenkaan joo emmäkään nyt yleensä jos on frendei siinä vieressä niin availe somee ellei oo pelit menossa mut empä enään niittenkään takai aukaise sitä tietty jos laitan musaa tunnelmaa luomaan ittleni niin jso läpääri mukana niin huudatan sitä D:
  nyt soi jsut tää
  https://www.youtube.com/watch?v=esiQpCh2uAU&spfreload=1

 2. ilari kirjoitti:

  ainiin vielläkö laivalla on se sama ohjelmisto sisi karaokee ja sit bingoo ja vattu vetääkö ne aina taass ne surkeimaamt ja haikeimmat biisit mitä sieltä löytyy kun en vaan tajuu et miksi laivalle pitää jsut mennä laulaa ne surulisimmat ja haikeimmat biisit et olo onku hautajaissa senjälkeen. sit jukoliste vetääkö ne vielläkin siellä niit iki covereita kerrankin yhen laulajattaren kaa juttelin siellä ja tiiäs ku ksyin et miks ette veä omaa settiä kun sulal on hieno ääni mut saisi enmmän tunetta ja sit se esitteli itteensä ja menin joskus myöhemmin kuunteles sitä niin se veti jtoai nva baltti jatsii ja oli vitun hieno meno siinä biisissä harmi ku en nyt muista kuka sen nimi oli mut tulee enemmän tunteita ku nsais vetää itte mut kuulemma laivan asiakkaaat haluaa aian sitä samaa paskaa sisi kun joo menee se mut sitkun on kymenettä kertaa laivalla kuulemaasa sitä niin aaargh siellä vois olal okeesti teema juttui enemmän tänään tälläistä huomenna tolalista ja sit mennään sen roolin muakisesti vähän viahdellen muuten en kyl vielläkään näile laivoille mene j

  • Outi Karita kirjoitti:

   Samoja juttujahän siellä on, bingosta en tiedä, mutta karaokea kyllä. Nyt oli kyllä hyvä bilebändikin esiintymässä.

 3. Pia kirjoitti:

  Itse ainakin, kun olen ollut sun seurassa niin en ole huomannut et olisit koko ajan somettamassa 😀 Toki ollaan päivitetty instagrammia ehkä välillä, mutta ei tosiaankaan ole mennyt kaikkea aikaa vaan sometteluun 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.