Hae
Outi Karita

Asioita minusta

Heh, aika monessä postauksessa on tällä viikolla ollut sana minä, yhteensä kolmessa 😀 Noh, kertoohan tämä blogi kuitenkin minusta ja minun ajatuksistani. Pitkästä aikaa ajattelin rustailla tällaisen rennon satunnaisia faktoja postauksen, kymmenen kohdan verran.

dav

1. Mulla on vanhan ruuan kammo. Jos päiväys on mennyt jostain elintarvikkeesta, niin pystyn käyttämään sitä ehkä päivän yli parasta ennen päiväyksen. Ja kyllä tiedän, että kyseessä on vain parasta ennen päivä, mutta…

2. Mun nukkumisasennot on kuulemma välillä vähän outoja tai häiritseviä. Välillä nukun selälläni toinen jalka koukussa ja toisen jalan nilkka siinä toisen jalan polven päällä. Vielä kun vetäisi jalat kippuraan vatsan päälle, sais pakaravenytyksen, mutta sentään en unissani venyttele 😀  Välillä taas nukun käsi pään alla niin, että kyynärpää sojottaa kohti Rikua, eikä toinen pääse liki <3

3. Oon käynyt joskus koripallotreeneissä. Kyllä, minä 160 centtinen, silloin ehkä vielä vähän lyhyempi. Oon liikuntaharrastuksistani välillä kertonutkin täällä, mutta tätä en ole muistanut mainita. En tiedä edes mistä se yksi päivä tupsahti mun ajatuksiin. Tosiaan, en kovin kauaa koripalloa harrastellut, ei siellä montaa muutakaan ollut, mutta oli mulla oma puna-musta pallo.

dav

4. Mä silitän lakanat ja pyyhkeet. Voin kertoa, että kun sen kerran aloittaa niin ei sitä voi enää lopettaa. Kotoa opittu tapahan tämä on, mutta on ne lakanat myös ihanat silitettyinä ja vievät muuten vähemmän tilaakin kaapista. Katselen aina telkkaria samalla kuin silittelen.

5. Mä en jaksais yhtään käydä tankkaamassa autoa ikinä, se on vaan tylsää. Käyn tankaamassa kun on ihan pakko ja siis niin pakko, että olen jo jonkun aikaa ajanut mittari punaisella. Vaikka auto käynnistäessä piippaakin sen merkiksi, että tankilla täytyisi käydä, niin välillä sujuvasti vaan unohdan sen ajellessani. Tällä viikolla kävin tankilla kun auto ilmoitti, että sillä pääsisi vielä 40 km.

6. Mä tykkään ihan hulluna rusinoista. Jos meillä on iso rasia rusinoita avattuna, niin ei aikaakaan kun se on tyhjä. Välillä ostan niitä ihan mini rasioita, joita myydään kuuden kappaleen setteinä. Jos pystyisin vaikka säätelemään vähän sitä rusinoiden syöntiä ja auttaa se vähän… ehkä…

7. Tykkään korteista. Lähes viikottain katsastan jonkin kaupan korttihyllyn ja melko usein myös joku kortti tarttuu mukaani. Joskus sen lähetän samantien jollekin, joskus se jää pitkäksikin aikaa korttijemmaani, odottamaan sopivaa hetkeä. Tykkään myös askarrella kortteja ja nyt pähkinkin, miten tänä vuonna toimin joulukorttien kanssa. Nykyään on niin paljon ihania valmiitakin kortteja. Viime vuonna annoin/lähetin kumpiakin, sekä itsetehtyjä että ostettuja.

dav

8. Olen nopea tuottamaan tekstiä, olen kait aina ollut. Peruskoulussa olin suht hyvä aineiden kirjoittaja ja ainakin nopea. Keksein tarinat nopeaan niin annetuista aiheista kuin kuin valmiista otsikoistakin. Ammatillisissa opinnoissakin olen ollut aina nopea esseiden tekijä varsinkin kun olen kirjoitellut omaa pohdintaani teksteihin. Bloginkin suhteen paljon suuremman ajan syö kuvien laitto ja koneen/netin ajoittainen tökkiminen.

9. Inhoan sitä, jos sänky jää aamulla petaamatta. Se täytyy pedata aamuisin. Petaamattomasta sängystä tulee nuhjuisten lakanoiden fiilis, eikä lainkaan houkutteleva.

10. Mä tykkään tulkita lauluja ja rakastan tanssia. Laulajana kun en ole kovin hääppöinen niin tanssi vie voiton laulujen tulkitsemisessa, mutta joskus yksinäni innostun myös laulamaan tunteella. Kotosalla saatankin välillä heittäytyä jonkun biisin vietäväksi täysillä ja tanssia laulua. Enkä nyt tarkoita ”perusbaaritanssia” vaan tosiaan biisin tulkitsemista ja esittämistä tanssien ja liikkein.

sdr

Tälläinen kymppi tällä erää.
Heräsikö ajatuksia, kysymyksia, samaistumisen tunteita?

Tsekkaa myös eilinen postaus Minä, kauneus ja terveys

0 kommenttia

  1. ilari kirjoitti:

    ensiks tosi magee puisto meiansin alkaa kyseles missä tolalnen on mut tohon msuat päälle ja pääsee kyl tiettyy moodiin.
    jep se tunne pitonen laulu ku antaa mennä vaan ja tansiis sen msua nenergiassa ja siinä soinnussa vaikee sleittää mut toi o nitellä kyl sama josksu karaokessa voi koklaa kansa vetää se biisi omilla sanoilal mitä päähän pälähtää se on ihan vitu nsiistii ja päsäee omiin leikkeihinsä vaikak ei oliskaan mikään kultakurkku 😀
    muuten koitakko tulkita niit biisei sen muusikon kulmasta ai vaan omastas? mut eihän toi koris pituutta kato tarkkaa silmää ja hyvää tunetta niin menee aina sukkana sisään itelle koris on just kesäsin sellanen hyvä laji :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *