Hae
Outi Karita

Minä, kauneus ja terveys

3 asiaa, joita arvostan!

Minä!
Niin kuin jokaisen pitäisi itseään arvostaa.

Kauneus ympärilläni.

Terveys elämässä.

IMG-20160812-WA0001

Jotkut, ehkä monetkin teistä muistavat. Olin elokuussa jumppamallina Kauneus & Terveys lehden kuvauksissa. Olin aivan tohkeissaan. Minua pyydettiin, wau! Kuvaukset oli mielettömän hieno kokemus, josta voi lukea lisää postauksesta ”Minä jumppamallina” Olin jonkin aikaa kuvausten jälkeenkin tohkeissaan, mutta koska jutun ilmestyminen oli päivätty vasta paljon myöhemmälle ajankohdalle, jäi asia hieman taka-alalle. Nyt kuitenkin, tänään, uusi lehti on ilmestynyt ja juuri se lehti, jossa minä jumppailen Jenny Belitz-Henrikssonin Crossfit-jumpassa. Lehdestä voi siis napata hyvän 20 minuuttia kestävän koko kropan treenin 😉

vatsarutistus

Kuva: Timo Villanen

Kauneus ja Terveys lehti on minulle tullut aina välillä tilattuna ja ihan rehellisesti voin sanoa aina tykänneeni lehdestä. Lehden aihealueet kiinnostavat ja ovat monipuolisia. Vähään aikaan minulle ei ole lehteä tullut, hirmuisen vähän olen muutenkaan kotosalla lehtiä viime aikoina lukenut. Tämä lehti kuitenkin on kotiutunut ja pitkästä aikaa aion viettää lehden kanssa mukavia sohvahetkiä!

davdav

Nappaa säkin lehtihyllystä uusin K & T!

0 kommenttia

  1. Maare kirjoitti:

    Voi että, pitää kyllä ehdottomasti käydä hakemassa tää lehti huomenna kaupasta. 🙂 Olis kyllä niin siistiä päästä itsekin joskus johonkin lehteen, vau!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.