Hae
Outi Karita

Tulipa ainakin pyöräiltyä & Viikonlopun saldo

dav

Viikko sitten treenikoosteessa kirjoittelin, miten olisi tulossa liikunnallisesti edellistään aktiivisempi, mutta…. Tästäkään viikosta en voi sellaisia luvata. Kuitenkin, kyllä siitä viime viikosta ehkä hitusen edellistään aktiivisempi tulla. Tuli ainakin pyöräiltyä n. 40 kilometriä! Turha tähän on alle tällä erää jokaista päivää laittaa. Pyöräiltyä tuli työmatkat koko alkuviikon, ma-to. Maanantaina ja keskiviikkona tuli myös ohjailtua omat ohajaukset, maanantaina pakarajumppa ja keskiviikkona pumppitunti.

dav

Suunnitelmia oli kotitreenien, lämpöjoogan ja salitreenin osalta loppuviikolle. Saahan vähän harmittaa, että suunnitelmat kariutui. Suunnitelmat kariutui siihen kun torstaina kurkku alkoi kipeytä ja perjantaina olinkin sitten jo aivan puolikuntoinen, lämpöä nousi, muttei kuumeeseen asti. Onneksi oli perjantaina lyhyt päivä töissä ja loppuviikko tulikin sitten lähinnä makoiltua…

dav

Viikonlopun vietin yksinäni kotona, kun Riku oli mökkireissulla työkavereidensa kanssa. Mä sain kuitenkin ajan kulumaan, vaikka ajattelinkin, että onpas tylsä sairastella yksin kotona. Olipa aikaa lueskella ja katsella mitä itseä huvittaa, sekä vähän hemmotella itseä 🙂 Nopsaan kävin lauantaina kaupoilla hoitamassa pari asiaa ja itsellekin mukaan tarttui uudet treenikuteet Stadiumilta, toivottavasti pääsen ne pian testaamaan tositoimissa 🙂

Viikonlopun saldona:

3 jaksoa Blindspottia
4 jaksoa The Affair sarjaa
1 400 sivuinen kirja, Sylvia Day Sinusta heijastettu
Kasvohoito (pe)
Jalkahoito (la)
Sauna (su)
2/3 Aino suklainen metsämarjajäätelöä
1 Fazerin suklaalevy

dav

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.