Hae
Outi Karita

Apteekin kautta viikonlopun viettoon

Keinoja syysflunssan taltuttamiseen?

Nyt pääsi syysflunssa kaatamaan tämän naisen sänkyyn tai sohvan nurkkaan viikonlopuksi. Hyvä työntekijähän sairastaa viikonloppuna, onneksi kuitenkin tämä viikonloppu eikä seuraava, jolloin pitäisi olla laivalla. Torstaina se iski pikkuhiljaa, kurkku kipeytyi ja illalla olo oli hieman kuumeinenkin, mutta eipä löytynyt taloudesta kuumemittaria. Perjantaina taistelin työpäivän läpi, joka onnekseni oli lyhyt! Töiden jälkeen apteekin kautta kotiin.

screenshot_2016-10-21-12-52-53Flunssaa vastaan:

Finrex ja Burana
Strepsils ja Bafucin kurkkutabletit
Echinacea tipat
Nenäkannu ja Orivin suihke
Extravitamiinit ym.
Dee, Cee, Sinkki…
Inkivääri (hyvä smoothien seassa)
Ravinto ja nesteytys
LEPO!

dav

Sitähän kannattaisi välttää sokeria ja höttöjäkun sairastuu, koska pöpöt taitavat tykätä sokerista. Kroppaa kannattaisi ravita hyvällä ravinnolla ja siihen mä pyrinkin, mutta annan itseni hieman herkutellakin. Riku toi eilen mulle flunssalääkkeeksi jädeä ja on mulla tuolla laatikossa yksi lontonnrae suklaalevykin. Gluteenia pyrin nyt välttämään 100 prosenttisesti, kunnes olen taas terveiden kirjoissa kunnolla. Kropalle pyrin antamaan paljon lepoa ja liikkumaan lähden kunnolla vasta kun olen täysin terve. Pieni ulkoilu ja raitis ilma on kuitenkin usein hyväksi. Kirjoja ja blogeja lueskellen ja telkkua katsellen. Eilen katsoin Ruudusta kaikki Blindspot jaksot, jotka katsottavissa oli, olin muutaman jakson jäljessä. Tänään mietin, josko Netflixistä alkaisin katsoa Affair sarjaa, joka jäi TV:n puolella multa kesken silloin kun se alkoi…

Mitkä on sun keinosi flunssaa vastaan?
Miten vietät aikaasi kipeänä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.