Hae
Outi Karita

Kevyt viikko

Viime viikko oli treenien osalta kevyt viikko. Kuukauden välein tulee muutaman päivän pätkä, jolloin kroppa on vähän väsyneempi eikä tee mieli ylimääräisiä liikkua. Kyseessähän on kuukautisten aika. Kun vatsa kramppaa ja alaselkä särkee, energiat vähän vähemmällä niin kroppa pyytää lepoa. Treenit ei houkuttele ja toisaalta välillä on hyvä tämänkin elohiiren kevennellä. Viime viikko oli siis tällainen viikko…

Eilen postailin viime viikon syömisistä, tsekkaa ihmeessä nekin postauksesta ”Viikon ruokapäiväkirja”. Nyt sitten vuorossa treenikooste.

dav

MA

Piukat pakarat jumpan ohjaus illalla.

TI

Vatsa treeniä kun vatsa kramppaili. Saan oikeasti välillä noista krampesiat vatsa- ja selkälihakset kipeiksi…

KE

Pumppitunnin ohjaus illalla.

dav

TO

PE

Olin pitkästä aikaa lämpöjoogailemassa 1h 15min. IHANAA!!!

LA

SU

Sunnuntaina olis kyllä tehnyt mieli jo treenaillakin, mutta päivä vaan hurahti. Illalla siinä snäpissä pohdeinkin, että pidetään nyt sitten loppuun asti kevyt viikko ja maanantaina alkaa uusi aktiivisempi viikko! Pyöräilyttömyys jäi kyllä harmittamaan, mutta oli vaan jotenkin senkin suhteen veto pois. Tällä viikolla on sitten taas pyörä kulkenut ahkerasti kodin ja työpaikan väliä. Siitä olin supertyytyväinen, että pitkästä aikaa olin lämpöjoogassa, kunnon kehon ja mielen huoltoa 🙂

dav

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.