Hae
Outi Karita

Synttäriviikonloppu

Hiphei, täällä 33 vee heittelee vaahteranlehtiä ilmaan ja nauraa ääneen!
Koska mä voin…

sdr
 

Tosiaan synttäriviikonloppua vietetty. Tässäkin iässä on ihan kiva tehdä jotain spesiaalia syntymäpäivänä, ei sitä turhan usein enää ole mitään juhlia. Juhlia ei nyt varsinaisesti tänäkään viikonloppuna vietetty, mutta mukavia hetkiä. Synttäriviikonlopusta jäi oikein hyvä mieli!

dav

Lauantaina kun siis syntymäpäiväni oli, niin aamupäivä kului hyvin arkisissa merkeissä kotosalla. Sain Riksalta lahjaksi mm. putkenpätkiä. Kyllä, sellaisia saa kun on putkimies miehenä 😀 Noista putkista tulee kuitenkin yksi tosi hieno sisustusjuttu meidän makkariin, mmm… Aion olla nyt todella ärsyttävä, enkä paljasta mitä, paljastan kun putkiaskartelu on valmis 😉

Päivällä lähdettiin Riksan kanssa kaksin parhaaseen burgeripaikkaan, mitä tiedän. Blind Burgerin purilaisia voittaneita en ole syönyt ja tällä kertaa mulla pääsi testiin gluteeniton purilainen, jossa oli mm. tzatzikia ja halloumia, slurps! Jälkkäriksi käytiin jädellä. Ehdittiin vähän kuluttamaan aikaa ja rahaa kaupungissa ja nyt kolmannella sovituskerralla lähti Vero Modasta mukaan uusi nahkatakki, synttärilahjana minulta minulle 😀

bday

Vatsat kun oli täynnä suunnattiin kohti leffateatteria, jossa treffattiin pari ystävää. Mentiin pienellä porukalla katsomaan uusin Bridget Jones leffa ja kyllä saatiin nauraa. En ookaan hetkeen nauranut elokuvissa yhtä paljoa. Suosittelen lämpimästi tuota leffaa!!! Leffailujen jälkeen suunnattiin koko poppoo meille istumaan iltaa. Vähän tacoja, vadelma-lakusorbettia ja roseeta. Paljon puheen sorinaa ja viimeisin vieras lähti puoliltaöin.

Tänään, sunnuntaina oli sitten minibrunssin vuoro. Rikun vanhemmat ja veljien perheitä tuli synttäribrunssille. Tuosta brunssista tarkempia kuvia ja infoja/ideoita tarjoilusta lupaan toiseen postaukseen. Nimittäin hyviä ideoita lokakuiseen brunssiin 😉 Brunssivieraiden jälkeen mun iskä tuli vielä kyläilemään hoitokodista ja kahviteltiin rauhassa.

dav

Kaikki vieraat kun oli lähteneet niin Riksan kanssa käytiin vähän asioilla ja heittelemässä niitä vaahteranlehtiä 😉 Loppupäivä/-ilta onkin otettu rennosti ja koottu putkenpätkäpalapeliä. Mulla on itseasiassa soinut koko viikonlopun päässä Suvi Teräsniskan laulu ”Meil on täydellinen elämä, täynnä laulunaiheita…”

davdavsdr

0 kommenttia

  1. Ansku kirjoitti:

    Myöhästyneet onnet!!! 🙂

  2. Titi kirjoitti:

    Onnea! Ihana hyvänmielen postaus (taas) 🙂
    Pirteää syksyä sinne <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *