Hae
Outi Karita

Treenipäiväkirja käyttöön

Mulla on vuosikaudet kulkenut salikassissa treenipäiväkirja. Viime merkintä siinä kuitenkin oli kesäkuulta. Kesällä aloin treenailemaan salitreenit fiilispohjalta, tein paljon kuntopiiri- ja crossfittailun wod tyyppistä treenailua. Tein milloin mitäkin ja enemmän pihatreenejä. Salilla käynti oli hyvinkin hiljaista ja se teki hyvää. Tykkään edelleen salitreenailusta, mutta tän hetken juttu ei ole enää se viiteen jaettu treeniohjelma, jota tehdään neljän viikon sykleissä (kovaviikko, pumppiviikko, raskainviikko, kevytviikko). Treenailen edelleen fiilispohjalta enkä minkään tietyn ohjelman perusteella. Syksyn hiipiessä sali houkuttaa taas enemmän ja ajattelinkin, että treenivihon sivujakin voisi taas alkaa täyttämään. Onhan niitä treenejen kulkua ja kehitystä kiva seurailla. Muutoinkin on tällä hetkellä suosikkiliikkeitä, jotka paljolti treeneissä toistuvat.

dav

MA

Työmatkat taittui pyörällä, yht. 10 km.
Illalla pakaratunninohjaus.

TI

Kävin vetämässä porrastreeniä Harjavallassa. Lyhyt käppäily ensi alkuun, jonka jälkeen n. 100 porrasta pitkät portaat 3 kertaa hieman tyyliä vaihdellen.

porrastreeniKE

Työmatkat pyörällä, n. 10 km yhteensä.
Illalla pumppitunninohjaus.

TO

Treenitön päivä.

PE

Treenitön päivä.

LA

Raisiossa ystiksen kanssa tehtiin lenkki, ehkä n. tunnin mittainen.

SU

Salitreeni selälle, rinnalle, olkapäille ja vatsalle. Treenin perään 15 min sotkemista krossarilla.
Illalla uudella fillarilla 10 km lenkki kaupasta kotiin 🙂

davOnks teillä treenipäiväkirjaa käytössä tai jotain muuta tapaa seurata liikkumisianne ja treenejänne?

Viikon parhaat treenit vedettiin portaissa ja salilla.
Onni on just nyt uusi fillari!
HIH!

dav

0 kommenttia

  1. Hertta kirjoitti:

    Kivan ja monipuolisen näköinen treeniviikko! ? Ite pidän treenipäiväkirjaa ja kirjaan ylös myös käyttämäni painot toiseen vihkoon. Näin on helpompi pitää lukua lepopäivistä ja seurata kehitystä treenipainoissa. ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *