Hae
Outi Karita

Joskus täytyy myös sataa…

Auringospaisteesta osaa iloita entistäkin enemmän kun se ei olekaan päivittäistä, vaan joskus vähän ripauttelee, toisinaan enemmänkin kun tuntuisi olevan tarpeen. Niin se elämässäkin on. Iloista ja onnesta nauttii entistä enemmän kun kokee toisinaan vastoinkäymisiä ja murheita. Elämän erilaisia asioita osaa arvostaa enemmän kun näkee ja kokee laajasti asioita. Tässä tekstissä käsitellään niin syksyn sääilmiöitä kuin elämän ylä- ja alamäkiä.

davSyyskuussa taisi sataa kahtena päivänä, joillekin se ensimmäinen sadepäivä sai jo aikaan voivottelun, miten syksy on kamalaa. Hei nyt valoja päälle ja tsekataas kuinka kamala se syksy on nyt ollutkaan!

davdavdavsdrdavdavdav

Niin, ei se nyt kovin kamala ole ollut. sateiset päivät voi helposti laskea yhden käden sormilla ainakin täällä Porissa. Syksy on antanut parastaan, kauniin väriloiston, aurinkoiset päivät, kirpsakat sumuiset aamut, pimenevät illat, jaloissa kahisevat lehdet…

dav

Multa usein kysytään, miten mä pysyn niin positiivisena ja onko mulla huonoja päiviä. No onhan mulla! Harvoin kyllä kokonaisia päiviä, mutta hetkiä kyllä. Keskittymällä kuitenkin käsillä olevaan hetkeen ja pysähtymällä miettimään, voi huomata, miten moni asia on hyvin ja miten murheiden ei tarvitse olla länsä joka hetkessä. Käsillä olevassa hetkessä olen minä ja näkemäni, kuulemani, haistavani asiat.

Mä sain tällä viikolla iloisen uutisen omasta terveydestäni. Kontrollit naistentautien polilla kohdunkaulasta reilu kaksi vuotta sitten löytyneestä ja poistetusta syöpäalueesta ovat nyt ohi. Mulla on ollut kolme kontrollia ja jokaisesta selvitty puhtain paperein. Se on melkoisen helpottava tieto. Vaikken asiaa ole kovinkaan usein enää reilu vuoteen miettinyt, niin kyllähän se taas mietitytti kun kontrollin aika oli….

dav

Nautitaan tästä syksystä!
IHANAA JA ENERGISTA LOKAKUUTA!

WITH LOVE
OUTI KARITA

0 kommenttia

 1. Hertta kirjoitti:

  Kiva postaus ja ihania kuvia! ? Hyvä kuulla että kontrollit ovat nyt ohi eikä tarvitse enään murehtia niistä. ☺ Iloista lokakuuta sinnekin! ??

 2. Susan kirjoitti:

  Tämä on kyllä ollut tosi kaunis syksy <3 Aurinkoa ja väriloistoa on piisannut, eikä mitään viikon sadekausia ole ainakaan vielä sattunut kohdalle! Aina ihana kuulla, että joku on selvinnyt tuollaisesta koettelemuksesta puhtain paperein! Varmasti antaa myös tsemppiä niille, jotka samankaltaisten asioiden kanssa taistelevat. Hyvä Sinä 🙂

  • Outi Karita kirjoitti:

   Tällaisesta syksystä mäkin tykkään! 🙂
   Tuollaista koettelemusta ei kenellekään soisi..
   Kiitos Susan <3

 3. ulla kirjoitti:

  Ihana kirjoitus 🙂 .
  Tämä syksy on ollut kyllä mahtava ! Ei sitä vesisadetta kaipaa ollenkaan.
  Lokakuukin on alkanut ihanan aurinkoisena ! Nautitaaaan.
  Ihanaaa syksyä .

  • Outi Karita kirjoitti:

   Kiitos Ulla! 🙂
   Syksy on kyllä antanut parastaan ja silloin toisaalta ei ne muutamat sadepäivätkään haittaa. Kyllähän ne joskus hyvää tekevät, rakastavat ilmaa ja jokin oma tunnelmansa niissäkin on, varsinkin jos voi linnoittautua sohvan nurkkaan kirjan kanssa, heh 🙂
   Ihanaa ja aurinkoista syksyn jatkoa sinne! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.