Hae
Outi Karita

Today is a good day

Asia, jonka voi heti aamusta päättää! Ainahan voi sattua ja tapahtua kaikennäköistä, mutta sillä fiiliksellä jolla päivään lähtee on suuri merkitys ja vaikutus siihen, millainen päivästä tulee. Aamuisin siis kannattaa heti päättää, että tästä päivästä tulee hyvä päivä! Jos huono fiilis sattuu yllättämään, siihen kannattaa pysähtyä ja miettiä mistä se kumpuaa. Itselleen voi olla tässä kohtaa myös armollinen, eikä lähteä väen väkisin vääntämään mukamas hyvää päivää. Huonossa fiiliksessä ei kannata rypeä, mutta kyllä senkin voi hyväksyä.

dav

Mulla itellä oli eilen huono päivä. Joskus niitäkin vaan tulee ja helposti saattaa ajatelle, ettei siihen huonoon päivään ole sen kummempaa syytä aina kun taas joskus syy on selkeä. Ei ole laisinkaan pahaksi kuitenkaan pysähtyä miettimään mistä se huono päivä johtuu. Eilen tulin siihen tulokseen, että oma pääkoppa ja hormonit teki tepposia ja olin vaan tosi herkkänä. Olihan siinä ihan joku konkreettinenkin harmituksen syy, mihin kuitenkin reagoitsin normaalia enemmän. Tiedostin asian itse jolloin pystyin hieman kontrolloimaan esim. reagointiani asioihin ja käyttäytymistäni vaikken fiilistä saanutkaan täysin käännettyä. Aina siitä huonon fiiliksen päivästä ei vaan pääse yli eikä ympäri, mutta onneksi yön jälkeen on taas uusi päivä ja harvemmin niitä huonoja päiviä peräkkäin itselläni tulee.

Munhan piti tänään päivittää viime viikon treenikooste tänne blogiin, mutta se saa nyt odottaa huomista, sillä kirjoitusinspis tuli tuosta tekstistä paidassa 😀 Paita on mun miekkosen päällä, jolla on tänään 33-v syntymäpäivä. Mä tuun sitten kolmisen viikkoa perässä 😉 Ei mun pitänyt ostaa laisinkaan paitaa Riksalle, mutta kun näin tuon paidan niin se vaan pakosti tarttui mun mukaan, just hyvä printti! Mä oon myös joskus ostanut Rikulle paidan, jossa luki ”Smile, it confuses people” 😀

Me ollaan tosiaan oltu Riksan kanssa reilu 13 vuotta yhdessä ja se on nähnyt mun parhaimmat ja huonoimmat puolet ja hetket. Tänä vuonna on Rikun 14 syntymäpäivä meen yhdessäolonaikana, pian ollaan jo oltu puolet elämästämme siis yhdessä. Aikas tosi hienoa!

Onnea kulta!

dav

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.