Hae
Outi Karita

Fitnesslaiffii

Eilen oli pitkä päivä, kun lähdin Jyväskylään hengittelemään fitnesslaiffia. Huikeita on kaikki, jotka lavalle nousee! Ilo katsella kisaajia, jotka selvästi viihtyvät lavalla ja osaavat fiilistellä sitä hetkeä! Kilpailijoita jotka ei ole ajaneet itseään liian loppuun vaan pystyvät vielä säteilemään lavalla ja lavan takanakin. Ystävä asteli ensimmäistä kertaansa Body Fitness lavoille ja siellä oltiin hengessä mukana. Kun tietää miten kovan duunin ystävä on tehnyt ja kuinka hienoa se kisaaminen voi olla, niin sitä ihan itsekin liikuttuu ystävänsä puolesta, varsinkin kun ystävä vetää niin uskomattomalla asenteella! Mä sanoin joskus tälle mun ystävälle, että mä haluan hänet nähdä kisalavoilla, koska hänessä on huikeaa potentiaalia ja niin hän vain taisteli itsensä vaikeuksien kautta lavalle. Oot timanttia Annulii!!! <3

img_20160924_190133

Heräsikö itsellä kipinä?

Fitnesslajit on mulle ollut iso osa elämää ja kisaamisesta olen nauttinut. Fitnesksen ympärillä pyörii paljon negatiivistakin puhetta ja hyvä on kaikki puolet, vaarat ja vaikeudet käsittää kun lajin pariin lähtee. Omalla kohdallani täytyy kyllä sanoa, ettei fitness ole mitään ikivää tuonut tai aiheuttanut elämässäni. Fitneksen parissa edelleen viihdyn, mutta ainakin tällä hetkellä tuntuu siltä, että katsomo ja kannustusjoukot riittää mulle. Eihän sitä koskaan tiedä, miltä esim. vuoden päästä tuntuu, mutta enää ei kisojen katsomisesta nouse se kisakipinä, kuten joskus ennen… Kipinää nousi kyllä, mutta treeneihin 🙂

J

Huomenna sitten tulossa taas treenikoostetta blogiin 🙂

0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.