Hae
Outi Karita

Hyötyliikunnalla aktiivisuutta arkeen

Viikko sitten kirjoittelin treeniviikkokoosteessani, miten tuntuu, että orastava flunssa on antamassa periksi ja halu treeneille nostaa päätään. No ei tarvinnut kuin uuden viikon alkaa niin eikös se orastava flunssa kuitenkin nostanut päätään. Mikään kunnon flunssa ei siis vieläkään ole iskenyt päälle, mutta sellainen orastava flunssanpoikanen kuitenkin matkassa keikkuu. Orastavan flunssan takaisin tulo vei taas treenikiinnostusta, mikä on sinäänsä hyvä, sillä malttaapahan antaa kropalle lepoa ja ottaa iisimmin. Kuitenkaan liikunnatta en ole ollut ja pieni sekä kevyt liikunta on tuntunut hyvältä. Motiviren kyykkyhaasteen kyykkäilyt on jatkuneet ja mm. kilometrejä on pyörän kanssa kertynyt oikein mukavasti viikon aikana. Viidestä työpaivästä yhtenä turvauduin autoon eli työmatkat taittuneet pyörällä 80 prosenttisesti 😉

dav

MA

Aamulla kävin n. puolen tunnin aamureippailulla ulkona ja työmatkat, n. 10 km yhteensä taittui pyörällä. Illalla pakarajumpan ohjaus.

dav

TI

Pyörällä taittui jälleen työmatakat, n. 10 km yhteensä.
Kyykkyhaasteen 110 kyykkyä.

KE

Illalla jumppaohjaus koko kropan pumppitunnin merkeissä.
Kyykkyhaasteen 120 kyykkyä.

dav

TO

Lyhyt, n. 10 minuutin aamukävely ulkona. Työmatkat, n. 10 km yhteensä pyörällä.
Kyykkyhaasteen 130 kyykkyä.

sdr

PE

Työmatkat, n. 10 km yhteensä pyörällä.

LA

Kyykkyhaasteen kyykyt, 150 kyykkyä.

SU

Aamupäivästä tein Liftedin sivuillaan tarjoaman ilmaisen kehonpainotreenin, n. 40 min taisi kestää. Illalla kaverin kanssa Ruosniemen mäkipoluilla lenkkeiltiin ja kyykkäiltiin kyykkyhaasteen 170 kyykkyä palasteltuna pitkin lenkkipolkua 🙂

davLENKKIMAISEMAT

Aivan ihania lenkkimaisemia viikolta, toivotaan että syyspäivät jatkuvat yhtä kauniina, mitä ovat nyt olleet, vaikka vähän viilenisikin…

davdavsdr

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.