Hae
Outi Karita

Yksi päivä elämääni

Päivä mun kanssa postaukset on usein tykättyjä ja eilen räpsein kuvia vähän sillä ajatuksella, että pitkästä aikaa voisi teille tällaisen päiväpostauksen rustailla 🙂

dav

Klo 4.30 Kello soi armottomasti, mutta pakko torkkuttaa se yksi kymmenen minuuttia, jonka itselleni aina sallin, mutta oho, menee toinenkin kymmenen minuuttia ja vihdoin hiukan ennen viittä saan itseni sängystä ylös ja suoraan aamutoimille vessaan… Viiden jälkeen onkin pian jo puuro pöhisemässä ja situuna-vihervettä juodaan…

sdr

Joskus siinä puoli kuuden maissa istahdan pöydän ääreen ja otan hetken rennosti syöden aamupalaa ja lukien jotakin Millan blogipostausta ”Kilot, kulut vai ilot parisuhteen taustalla”, hyvin kirjoitettu postaus ja jätän itsekin kommenttia… Kauaa ei ehdi näinä aikasina aamuina istuskelemaan. Täytyy surauttaa aamun välipala töihin valmiiksi, laittaa eväät kasaan ja katsoa vielä peiliin…

sdr

Harkitsin pyörällä töihin lähtöä, mutta kello on jo hiema yli kuusi. Kuusi oli takaraja sille, että polkaisisin töihin. Nyt on mentävä autolla ja kuuntelen automatkan ajan Suomipopin Aamulypsy lähetystä täältä Porista, harmi etten ehdi itse paikalle 😀 Kaupunki on tähän aikaan hiljainen. Vielä on hämärää, mutta sen näkee jo, tästä tuulee kaunis syyspäivä!

mde

Klo 6.30-12.35 virallinen työaika, mutta olin töissä toki hieman aiemmin. Mun vuki kun oli avata päiväkoti. Meillä oli töissä sadonkorjuutemaan liittyen ”toripäivä” päiväkodin pihassa. Vanhoja perinneleikkejä, ruutuhyppelyä, vihannesten ja hedelmien maisteluua ym. Työpäivä  hurahtaa nopeaan kun tekemistä piisaa koko ajan. Aikaset aamut vaikka on todella aikaisia, eikä aina jaksaisi ennen viittä jo herätä, niin onhan se kiva kun pääsee pian puolenpäivän jälkee jo kotiin. Ihana auringonpaiste ja lämpö kun lähden töistä!

dav

Hurautan suoran kotiin, naapuri tulee kyläilemään yhdeltä. Ehdin aloittaa raakasuklaan tekemisen ja mietin voinko laittaa hunajaa. Jonna kun joskus kertovansa olevan ilman sokeria. Jonna tulee kuitenkin ennen kuin ehdin hunajaa sen enempää miettimään ja hunaja on kuulemma ihan okei 🙂 Hörpitään teetä, syödään raakasuklaata ja höpötellän monenmoista tunnin ajan.

dav

Jonnan lähdettyä, mietin jos lähtin viemään Marikalle synttärilahjaylläriä… Soitan ja se sattuukin juuri olemaa Puuvillassa, johon mulla myös asiaa. Äkkiä vaatteiden vaihtoa ja matkaan! Istahdetaan hetkeksi Cafe Soloon ja nyt vuorossa on mulla vaniljalatte, josta on tullut ihan mun suosikkini! Parannellaan maailmaa Marikan kanssa, vaihdetaan kuulumisia ja puhutaan tulevaisuuden suunnitelmistamme 🙂

dav

Klo 16 oon suurinpiirtein taas kotosalla ja Riksa on jo ehtinyt kotiin. Rötvätään hetki yhdessä sohvalla ja mä vähän värittelen mun värityskirjaani. Niin rentouttavaa puuhaa! Kokkailen ruokaa meille ja ysödään yhdessä.

dav

Istahdan hetkeksi työhuoneeseeni. Vähän Party Lite hommia ja vähän bloggailua. Mut valtaa ihan hirveä inpiraatioaalto, oon ihan tohkeissani omista suunnitelmistani ja haaveistani! Voi kun toivon, että mun suunnitelmat hyvinvoinninpuolella toteutuisi….

dav

Seiskan aikaan on alettava ottaa suuntaa salille. Mulla on keskiviikkoisin pumppitunninohjaus. Pääseepä purkamaan vähän energiaa ja rauhottamaan ajatuksiaan 😀 Jumpan jälkeen jäin tekemään vielä kyykkyhaasteen 120 kyykkyä.

dav

dav

Klo 21 saavun taas kotiin ja Riksa on pistänyt kynttilät palamaan, jotka olin laittanut valmiiksi somisteisiinsa, ihana tuoksu ja tunnelma! Ensimmäiseksi meen suihkuun ja laitan vähän iltapalaa. Huomaan, että Riku on ostanut metwurstia, pakko ottaa itekin pitkästä aikaa. Pari raakasulkaatakin oli vielä jäljellä, syötiin yhdessä loput ja katsastettiin Riksan kanssa jakso Narcosia.

davmdeKlo 22.30 hyvää yötä!

0 kommenttia

 1. Hertta kirjoitti:

  Kuulostaa kyllä ihanalta päivältä! Töitä, kavereita, oma kulta ja treeniä ? Mitä muuta sitä edes voi toivoa ? Ja aikaiset aamut on musta parhaita, tosin itsellreni aikainen tarkoittaa herätystä klo. 05.30 eikä 04.30 ? Mahtavaa syksyn jatkoa! ??

  • Outi Karita kirjoitti:

   Tuo oli kyllä tosi mukava päivä! 🙂
   Mähän tykkään kyllä aamuista ja näissä aikasissa työvuoroissa on se hyvä puoli, että niistä pääsee myös aikaisin kotiin ja ehtii päiväsaikaan monenmoista kivaa tehdä 🙂 Mä heräilen yleensä arkena kuudelta, piatsi jos meen ennen kasia töihin niin sit vie aiemmin, v-loppuisinkin tulee sitten herättyä usein hyvissä ajoin, mutta vähän pidempään kuitenkin nukun kuin arkena 🙂
   Ihanaa syksyn jatkoa sinullekin Hertta! ♥

 2. Hanna kirjoitti:

  Siis minkä pituista työviikkoa oikein teet? 🙂 Snäpistäkin olen seuraillut, että ilmeisesti ei ainakaan aina ole niitä perus 8h päiviä? 😀 kiva blogi sulla! 🙂

  • Outi Karita kirjoitti:

   Hyvä kysymys! 🙂 Ja snäpistä ei välttämättä saakaan ihan todelllista käsitystä ja tässä postauksessa kun vieklä päivänä oli tuollainen lyhyempi päivä…
   Se on totta, että aina mun työpäivät ei ole 8 h, mutta kyllä mä sen normaalin 38 h 15 min työajan viikoittain teen, mitä meillä päivähoidon puolella työaika on 🙂 Tuosta työajasta mulla on 3 h 15 min lastentarhanopettajille varattua suunnittelutyöaikaa, jonka toteutan vaihtelevasti joko työpaikalla, kotona tai esim. kirjastossa… Yleensä meillä on päivät ihan sen 8 h ja siitä osa saattaa olla tuota suunnittelutyöaikaa, mutta sitten aikaisissa aamuvukeissa on ns. työajan lyhennys, koska työviikko ei ole se 40 h, vaan vähän vajaa.
   Kiva kuulla, että viihdyt blogini parissa 🙂
   Mukavia syyspäiviä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.