Hae
Outi Karita

Pakostakin kevyt viikko

Pakkoa tai ei, niin kevyt viikko liikunnan saralla tekee toisinaan ihan hyvää. Kevyt viikko voi olla muutoinkin kuin liikunnan saralla ja joskus olisikin hyvä muistaa kevittää muutakin elämää ajoittain. Kiireestä ja stressistä taannoin kirjoittelin postauksessa ”Hengähdystaukoja ja aikaa itsensä kanssa”. Niinkuin keho, niin myös mieli tarvitsee joskus sitä keventelyä, pitää antaa itselleen ja levolle aikaa myös. Viime viikko oli todella hektinen ja väsyttävä sekä henkisesti että fyysisesti. Tämä viikko on ollut iisimpi, osaksi orastavan flunssan takiakin. Ilman tuota orastavaa flunssaakin olisin kyllä pitänyt tämän viikon kevyempänä niin liikunnana kuin muunkin touhottamisen suhteen. Tämän päätöksen tein jo viikko sitten, kun tiesin ja huomasn olevani levon tarpeessa. Orastava flunssa vielä maksimoi tätä mun lepoa.

dav

Tällä viikolla starttasi Motiviren kyykkyhaaste, josta viimeksi treeniviikkokoostessa kirjoittelinkin, postauksessa ”Jumppaohjaajan superviikko sekä kyykkyhaaste”. Kävi vaan niin, että kahtena päivänä en muistanut tehdä kyykkyjä, oli niin paljon kaikkea muuta puuha, että hups vaan, kun unohtui 😛 Oikeastaan kun on ollut tuota flunssan tuntua ja levon tarvetta niin ei ole tehnyt mieli edes treeneilla, vasta kun tänään! Tänään oli sellainen fiilis, että nyt tekee mieli treenata ja painaa täysii! Tänään ohjailinkin pakarajumppaa ja niin hyvällä fiiliksellä kun liikunnasta kuuluukin saada!

dav

MA

Kyykkyhaasteen 50 kyykyllä viikko käyntiin.

TI

60 kyykkyä ja kodinlaittoilta!

KE

Työmatkat taittui pyörällä, n. 10 km. Kyykkyhaasteessa 70 kyykkyä.

TO

Työmatkat taittui pyörällä, n. 10 km yhtensä. Kyyhaasteessa oli lepopäivä.

PE

Treenitön päivä ja kyykyt unohtui 😛

LA

Treenitön päivä ja kyykyt unohtui jälleen 😛

SU

Pakarajumpan ohjaus ja illalla 100 kyykkyä.

dav

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *