Hae
Outi Karita

Crazy together

Ootte varmaan monet nähneet meemejä, joissa on teksti

”Finding someone with the same mental disorder”

Snapchat-4230529695691008387

Meillä tuli Rikun kanssa tällä viikolla, tarkalleen tuossa maanantain ja tiistain välisenä yönä 13 vuotta siitä kun tavattiin. Ihan ei olla varmoja kumman päivän puolella se oli. Meidän tarinastamme kirjoitin viime vuonna postausta, ”Ei mun pitänyt tavata ketään”, jos joku haluaa vielä käydä lukaisemassa.

dav

Me kyllä hyvin täydennetään toinen toisiamme. Meissä on paljon samankaltaisuutta, mutta myös sopivasti eroavaisuuksia ja ollaanhan tässä kummatkin vuosien varrella kasvettu, kasvettu kuitenkin yhdessä!

davKäytiin jo lauantaina juhlistamassa yhteisiä vuosiamme. Käytiin syömässä Andaluciassa ja muutamilla lasillisilla kaupungissa. Ilta huipentui sopivasti Venetsialaisten ilotulitukseen. ”Vai huipentuiko?” Niinkuin Riku kysyi 😀

Andalucia

Maanantaina, (29.8.) jota vuosipäivänämme ollaan päädytty pitämään käytiin myös kahvilatreffeillä. Arki jatkuu, mutta arkeen ei saa kadottaa niitä onnenhetkiä ja parisuhdetta. Parisuhteessa jaetaan sitä arkea ja onnenhetkiä sekä arjesta että juhlasta 🙂

dav

”But we´re never gonna survive, unless
We get a little crazy

No we´re never gonna survive, unless
We are a little

CRAZY”

-SEAL-

crazyVuonna 2011

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.