Hae
Outi Karita

Anna elämän yllättää, päätä millaista arkesi on!

Eilinen oli hyvin tavallinen päivä. Tavallisessakin päivässä voi olla kuitenkin ihania hetkiä, jopa yllätyksellisyyttäkin. Itse voi yllättää, sinut voi joku yllättää tai sitten ihan elämäkin voi yllättää, kun antaa sille mahdollisuuden. Toisinaan sitä tekee elämästään niin kiireistä ja tarkoin suunniteltua, ettei tilaa elämän yllätyksellisyydelle ole. Joskus ihan ilman yllätyksiä ja ihmeellisyyksiäkin arkikin voi olla ihanaa, kaikki on kiinni omasta asenteesta.

dav

Mulla oli eilinen työpäivä seiskasta kahteen. Aamupyöräilyt vikristi ihanasti päivään. Aamu oli sumuinen, mutta sumun läpi paistoi ihanaasti aurinko. Harmi etten ottanut kuvaa, vain snäpin joka nyt jo on historiaa. Siinä aamua fiilistellessä tuli olo, että tästä päivästä tulee hyvä päivä. Hyvä päivä lähtee siitä omasta ajatuksesta!

Kun mä pääsin töistä, aattelin, että tänään mä yllätän mun miehen. Se on ansainnut sen, pienen piristyksen arkeen. Lähdin töistä siis kohti Puuvillaa hakemaan jonkun hyvän olutpullon alkosta ja Arnoldsista sydämet meille kummallekin. Puuvillan pihaan päästyäni kuulin huudon ”OUTI”, sellainen iloinen kiljashdus. Tunnistin heti huutajan, Marika. Ystävä, jota en ole hetkeen nähnyt oli nyt siinä ja kyseli mihin oon menossa ja mitä tekemässä. Siinä ihan täpinöissämme lähdimme kahville emmekä meinanneet nahoissamme pysyä tästä sattumuksesta. Nimittäin jotain kohtaloa tässä oli varsinkin Marikan osalta. Kahvitteluhetki taisi tehdä kummallekin meistä oikein hyvää. Siinä purettiin kuulumisia ja ajatuksia sellaiseen pikatahtiin ettei kahvilassa hiljaista hetkeä ollut meidän siellä ollessa 😀

Mulla tuli illaksi vähän hommia ja oisin voinut ajaa  itseni kiireeseen ja stressitilaan ihan ilman ylläritreffailujakin sekä sanoa ystävälle että nyt en ehdi kahville, mutta mä päätin että EI! Mä en aja itseäni stressitilaan vaan teen sen minkä ehdin siihen  tahtiin kun hyvältä tuntuu! Mieleenikään ei tullut etten olisi ystävän kanssa istahtanut hetkeksi. Tämän päätöksen myötä se mitä tein, tuntui kaikki hyvältä ja sain paljon aikaiseksi! Hommia omien töideni ja tulevaisuuden suunnitelmien eteen…. Jos olisin ajanut itseni kiirestressiin, johon minulla on ollut taipumusta, ei mikään  olisi tuntunut hyvältä ja illalla olisi varmasti rentoilutkin olleet hyvin väsähtänyttä tunnelmaa täynnä.

Alkuilta meni mulla omien hommien ja töiden parissa ja kun Riksa tuli töistä kotiin, odotti sitä sen tietokoneen edessä olut ja Arnoldsin laatikko, kuitenkin jaettavaksi mun kanssa 😉 Illalla kokkailtiin yhdessä ruokaa ja syödessä joskus puol seiskan aikaan otetiin pari matsia Port Royal peliä, kummatkin voitettiin yhdet pelit 🙂

Myöhemmin illalla napsastiin sauna päälle ja lähdettiin pienelle iltalenkille. Lenkkipolun varrella tein nopean puistotreenin Riksan hoitaessa ajanottoa ja sitten vielä kuivailut snäppiin, koska some 😀 Riksa ei itse innostu puistotreeenistä niinkään, mutta pääsi hommiin kun sai auttaa mua leuanvedoissa, vimeisessä vedossa joutu kevittää jo ihan kunnolla 😀

Lenkin jälkeen odotti lämmin sauna. Saunan jälkeen olut ja sydämet. Pari erää Port Royalia ja taas kummallekin voitto. Päivä päättyi siis ihanaan rentoiluun raksun kanssa ja niin hyvään mieleen ja lämpimään oloon!

davdav
dav

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.