Hae
Outi Karita

Paluu salille

Siltä vähän tuntuu, että tässä olisi tehty jonkinlainen paluu salille, vaikkei sitä salia ole ollut tarkoitus missään kohtaa hylätä. Mun liikkuminen ei vain enää ole niin tarkkaa, että mitä, missä ja millon. Kaks päivää kun on liikkumatta niin kyllä se kroppa ja pää alkaa huutamaan liikuntaa, että siitä ei tarvi huolta kantaa ettei liikuttua tulisi vaikkei tarkkana pidäkään hommaa ja kyllä sitä edelleen pientä suunnitelmallisuuttakin on sen suhteen. Kesällä ja etenkin lomalla ulko- ja kotitreenit tuntuivat siltä, mitä halusin tehdä ja sen mielihalun mukaan treenailtiin. Nyt kun työarki on astunut kuvioihin ja salikin aivan työpaikan vieressä huomaan suuntaavani ajatuksia taas enemmän salitreeneihin, varsinkin vähän harmaampina ja sateisina päivinä. Aurinkoiset päivät houkuttelee edelleen ulkotreeneille. Liikunta on tärkeä asia ja niinhän sitä pitää treenata ja liikkua, mikä hyvältä tuntuu!

dav

VIIME VIIKKO

MA

Treenitön päivä, nyt on monet maanantait olleet treenittömiä, mutta pian tähän tulossa muutos 😉

TI

Pumppitiistai! Tarkoittaa, että olin tiistaina ohjailemassa pumppitunnin ja koko korppa siis itsekin siinä samalla pumppailtu.

KE

Aamusali pitkästä aikaa ennen töiden alkua. Kävin treenailemassa n. tunnin treenin yläkropalle.
Illalle tulikin yllättäen tuurauspyyntö Piukat pakarat jumppaan, joten illalla sitten jumppaajia ohjaten jalkatreeniä saatu itsekin 😀

TO

Illalla Kireä korsetti tunnin ohjaus eli keskivartalopainotteista treeniä ja taas sai omakin keskivartalo kyytiä 😀

PE

Töiden jälkeen kävin treenailemassa jo toistamiseen samalla viikolla yläkroppaa. Jaloissa ei ollut paukkuja, mutta yläkroppaan oli jäänytkin paukkuja vielä, jotka nyt kyllä kulutettiin 😉 Treenin perään vielä 20 minuutin HIIT treeni krossarilla.

LA & SU

Vietin reissun päällä Party Lite konferenssissa ja liikunnat jäi vähille.
Nyt se kroppa sitten jo huutaakin sitä treeniä ja liikuntaa! 😉

gymlife

Ensi viikolla treenikoostessa ajattelin palata tuohon treenien suunnittelemiseen ennakolta 😉
Alla kuitenkin jo Porissa asuville ja Piukoissa Paikoissa kävijöille pieni tärppi syksyn treenien suunnittelemiseen!
Lukkari astuu voimaan 29.8.2016.

piukkis

0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.