Hae
Outi Karita

Onnea ystävyydestä ja ystävän onnesta

Tiettekö sen tunteen, miten ystävät antavat positiivista virtaa ja energiaa päiviin? Entäs sen tunteen, kun ystävän onni saa sutkin onnelliseksi? Ja entäs sen kun ystävän onnistumiset ja ehkä ihan arkisetkin puuhat sekä ratkaisut inspiroivat ja motivoivat sua?

dav

Ystävyys on todella suuri rikkaus! Ja on aivan mahtavaa saada elämääänsä ihmisiä, joita voi todella kutsua ystäviksi ja jotka tuottaa edellä mainitunlaista iloa. Toki ystävyyteen kuuluu myös myötäeläminen vaikeina aikoina. Ystävän kanssa iloitaan ja suretaan!

dav

Ystävyyttä ei saa pitää itsestäänselvyytenä. Ystävyyttä ei saa jättää heitteille eikä kannata, sillä ystävyys on todella rikkaus, kuten jo sanottu. Kun saa elämäänsä ihmisiä, jotka on samalla aaltopituudella, joiden kanssa voi olla oma itsensä ja joihin voi luottaa. Ystävä ei pienestä suutu tai hylkää. Erimielisyydetkin ja mielen pahoittamiset saadaan setvittyä, eihän ystävä halua toiselle kuitenkaan koskaan pahaa, vaikka joskus saattaa vähän hölmösti sanoa tai toimiakin.

dav

Ystävä on myös ihana yllättää, kuten esimerkiksi vauvakutsuilla. Kun toinen järkkää brunssia muutamalle ystävälleen, niin häntä odottaakin aivan toisenlainen brunssi, johon hänet kaapataan ja jonne hän on sitten itsekin tehnyt osan tarjoamisista 😀

davdavdavdavdav

Viikko sitten tuli vietettyä aikaa ”Hesan ystävien” kesken. Sellaisen nimityksen kaikki pääkaupunkisudulla asuvat ystävät ovat nyt saaneet, on sitten asuinpaikka Helsinki, Espoo tai Vantaa 😀 Tänä vuonna tulee tehtyä vielä useampi reissu tuolle suunnalle erinäisten koulutustenkin tiimoilta (niistä lisää myöhemmin). Näitä kuvien ihanaisia pääsen siis näkemään syksynkin myötä ja porukkaan taitaa tulla yksi taaperokin lisää 😉 Toivottavasti myös muita Hesan ystäviä ja tuttuja olisi mahdollisuuksia nähdä syksyn reissujen myötä 🙂

hesan ystävätKoska ja miten sä oot yllättänyt tai ollut yllättämässä ystävää?
Onko sut yllätetty?

Varmasti jokainen on, kun oikein miettii. Yllätyksen ei tarvi olla mikään yllätysjuhla vaan pieni piristys arkeenkin voi olla ihana yllätys, kuten kortti tai kukka.

0 kommenttia

  1. Marissa kirjoitti:

    Puspus <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.