Hae
Outi Karita

Minä jumppamallina

Fiilikset perjantain kuvauksista on edelleen melko WOW!
Meitsi siis tosiaankin tulee olemaan Kauneus & Terveys lehdessä!

IMG-20160812-WA0007

Jos ihmettelet, mistä on kyse, kannattaa lukea viime postaus 😉 Lyhykäisesti kerrotuna Kauneus & Terveys lehdellä Vastaisku ankeudelle -blogiakin kirjoittava Jenny Belitz-Henriksson yllätti kysymällä mua jumppamalliksi ja viime perjantaina olin sitten Helsingissä kuvauksissa. Kiitos muuten kaikille mukana hengessä eläneille ja kaikille ihanien viestien ja ajatusten lähettäjille. Tänään vasta rustailin viime postauksen kommnetteihinkin vastaukset, Helssin humuista kun on kotiuduttu 😀

Mua jännitti ihan hirmuisesti kuvauksia edeltävänä päivänä sekä kuvauspäivän aamuna. Lähdin perjantaina heti aamusta junalla Helsinkiin ja oikeastaan Helsinkiin saavuttuani jännitys alkoi laantua, eikä itse h-hetkellä jännittänyt enää laisinkaan. Olin itse hyvissä ajoin paikalla Eläintarhan urheilukentällä ja oli hyvää aikaa hetki katsastella paikkaa ja tuntea itsensä hölmöksi kaivaessaan urheilukentän katsomossa meikkipussi esiin 😀 Kuvauksiin laitoin siis ihan itse hiukseni ja meikkini mulle luontaisella tavalla. Halusin tottakai, että kuvauksissa on freesi ja  sporttinen staili ja hyvin mun näköinen.

dav

Jennyn tapasin ensimmäistä kertaa, eikä laantuneen jännityksen tarvinnut päätään nostaa. Jennyn kanssa oli heti luontevaa ja mukavaa, juuri niin ihana ihminen kun olin ajatellutkin! Seuraan siis Jennyn blogia ja luen hänen kirjaansa Sisäinen voima 😉 Kuvaaja Timo Villanen oli myös hyvin mukava ja rento tyyppi sekä hyvin ammattitaitoinen! Mun oli siis oikein hyvä tehdä näiden tyyppien kanssa töitä! 🙂

dav

Kuvauksiin oli varattu kaksi tuntia, mutta me oltiin melko nopeita eikä kuvauksissa tainnut mennä tuntiakaan. Liiankin nopeita mun mielestä, sillä olisin viihtynyt kuvauksissa kauemmankin 😀 Olen pienestä asti totunut olemaan kameran edessä, isä kun on aina kuvannut paljon. Viihdyin nytkin kameran edessä hyvin! Eihän se väärin ole.

IMG-20160812-WA0002

Kuvauksen vaatteet oli lainavaatteet. Vähän yllätyin, kun kuulin että musta-valkoista. Olen kuulemma niin värikäs persoona muuten, että olivat vaatteiden valitsijat näin pähhkineet olevan hyvä. Mustavalkoiset, muttei todellakaan tylsät vaan tosi kivat, housissa kiva kuosi ja paidassa teksti joka osui heti muhun! Oli kyllä niin kivat ja mukavat päällä, että jo mietein pitäiskö käydä treenivaateostoksilla, vaatteista housut on SOC:n ja toppi Lorna Janen jos jollakin muullakin heräsi mielenkiintoa. SOC:n vaatteet olisi kuitenkin kohtuuhintaisia, vaikka säästökuuri tässä onkin menossa ja Lrona Janen vaatteita olen ennekin ihastellut 😀 Itse sain kuvauksista mukaani hurjasti hyvää mieltä, upean kokemuksen ja noh, vähän kosmetiikkaakin 🙂

IMG-20160812-WA0006Hih, oikein mielelläni lähden toistekin kuvauksiin!
En olisi osannut tällaista pyyntöä odottaa ja olen todella otettu, että Jenny minua halusi pyytää kuvauksiin.

Mitä vain voi tosiaan tapahtua elämän teillä,
ja yllättäviäkin uusia mahdollisuuksia ja kokemuksia kertyä.

Tämän postauksen kuvista kiitos Jennylle! (selfietä lukuunottamatta) Alla vielä pieni sneak peek Timon ottamiin kuviin 😉 Lisää kuvia sitten tulossa Kauneus & Terveys lehteen ja kyllä, täällä blogissa kerron vielä lähemmin 😉

IMG-20160812-WA0001

0 kommenttia

 1. Jenny/Vastaisku ankeudelle kirjoitti:

  Ihana postaus! Ja mahtava, että tykkäsit. Olit tosiaan niin pro, ettei meillä mennyt enempää aikaa 🙂
  (Toi paita muuten on Lorna Janen (www.lavli.fi), housut Socin.)
  Oon vieläkin ihan fiiliksissä siitä aloituskuvasta eli hyppykuvasta. Se oli niin hieno! Jee! Mahtava tehdä hommia tyyppien kanssa, jotka on innostuneita 🙂
  Kiitos seurasta ja vaivasta, että jaksoit tulla Eltsulle asti.
  Ihanaa syksyä <3

  • Outi Karita kirjoitti:

   Hih, kiitos Jenny! <3 🙂
   Voi, täytyykin tekstiin korjataa, jotenkin ajattelin kummankin olevan SOC:n, hups! Täytyypi ehkä siis myös katsastaa lorna Janen verkkokauppa, tuo paita osui muhun vaan niin hyvin 😀
   Innolla odotan noiden kuvien näkemistä itsekin vielä, niistä tuli kyllä osi hienoja!
   Kiitos sulle ja kuin myös, ihanaa syksyä!!! <3 <3 <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.