Hae
Outi Karita

Minustako malli?

Kyllä luit oikein? Olisiko musta malliksi? Mun suvussakin on malleja, yks toteuttaa uraansa ihan LA:ssa asti ja juuri jokin aika sitten tepasteli LA fashion week:llä näytösmallina.

dav

Nyt jalat maassa niiden unelmien kanssa. Ei nyt ihan fashion weekit tässä meitiäkään kutsu, mutta jumppamallikuvaukset kuitenkin!

Olin kyllä todella yllättynyt kun viime viikon maanantaina mun sähköpostiin kilahti maili otsikolla ”Jumppamalliksi?”. Mua siis oikeasti kysyttiin jumppamalliksi Kauneus ja Terveys lehteen!!!!  Monellekaan en ole tästä kertonut, ihan muutamalle vain. No, töissä kaikki tietää, että sorry te kaikki muut jotka olen pitänyt pimennossa. Olin töissä kun tuo maili mulle tuli, en vain osannut olla hiljaa, mutta sitten kuitenkin päätin malttaa suuni, ei kerrotakaan kaikille heti… On ollut kyllä vaikea olla kertomatta, koska olen hihkunut innostuksesta ja hämmennyksestä. Nyt jo jännittääkin ihan pirusti! uskin nukuin viime yönä montaakaan tuntia, ehkä pari kuitenkin 😀

dav

Tänään siis Helsingissä kuvaukset!!!!

Mitään ei tosiaan kannata pitää mahdottomana! Tää on asia, josta olen ajatellut joskus, että olisipa hienoa päästä joskus jonkun lehden kuvauksiin. Tykkään olla kuvattavana, myönnän! En olisi kuitenkaan osannut odottaa tällaista yhteydenottoa… Snäpissä ja instassa saattaa tulla jotain kommelluksia ja sneak peekkejä, mutta viikonlopun jälkeen kun kotiudun Helsingistä tulee tänne bloginkin puolella varmasti jotain tarinointia. Olen siis koko viikonlopun Helsingissä ja loppuaika vietetäänkin ystävien kesken 🙂

dav

0 kommenttia

 1. Milla kirjoitti:

  Eikä! vau! Niin siistiä! Mäki haluun!
  Hauskaa viikonloppua 🙂

  • Outi Karita kirjoitti:

   Kiitos Milla! <3
   Oli kyllä tosi kivaa kuvauksissa!
   Ja eihän sitä tiedä, koska sullakin kilahtaa s-posti. Sääkin kun oot niin ihanan valoisa fiilistelijä! 🙂
   Muksaa alkanutta viikkoa!

 2. Anna/annahuhtilainen.com kirjoitti:

  Siistiä!! Pidät vaan hymysi niin hyvä tullee! 🙂 <3

 3. jennie kirjoitti:

  Ihan huippumahtavaa! Pidä hauskaa kuvauksissa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.