Hae
Outi Karita

Mahdollisuuksien maanantai

”Käytä sanaa ´mahdoton´mitä suurinta varovaisuutta noudattaen.”

Miten hyvin tuo lause sopikaan tähän päivään! Tuo lause luki mun kalenterissa sattumalta ja sopivasti juuri tämä viikon kohdalla. Tänäänkin tuli jälleen todettua, että mikään ei ole mahdotonta ennenkuin itse päätät niin.

dav

Tänään annoin vauhtia eräille unelmilleni ja vielä tänä vuonna tapahtuu ja paljon. Mainitsinhan joskus halustani opiskella hyvinvointia, mainitsin tuosta postauksessa ”Terveisiä inspiraation hyökyaallolta”. Nyt mä ihan tosissani otan niitä ensimmäisiä askeleita, enää en jää vaan tutkailemaan vaan tulevana syksynä tapahtuu jotain konkreettistakin. Kun päättää ottaa askeleen niin yhtäkkiä eteen tarjoutuu uusia mahdollisuuksia kuin tilauksesta. Jotkin tähdet olivat tänään kohdallaan, sillä uusia mahdollisuuksia aukeni jo tänään vaikken ollut askeleitani paljastanutkaan. Nämä mahdollisuudet eivät välttämättä liity toisiinsa, mutta kyllä ne pirun hyvin vain samasta palapelistä kolonsa löytävät.

Olen ehkä hieman salamyhkäinen, pahoittelut siitä!
😉

dav
 

Mulla tosiaan loppui loma, työt ja arkinen aherrus alkoi. Toisaalta rennompaan ja aikatauluttomampaan arkeen olisi hyvin voinut tottua, mutta suurta loman loppumis ahdistusta en kokenut, en ole enää pariin vuoteen kokenut. Jotenkin töihin meno tuntui tänä aamuna kovin luonnolliselta asialta. No niinhän töissä käyminen onkin kovin luonnollista, mutta viiden viikon kesäloman jälkeen se voisi tuntua joltain muultakin. Töihin oli pehmeä lasku. Tänä vuonna mun täytyy pitää joko 3 lomautuspäivää tai 2 talkoovapaata. Nämä asiat ei toisaalta häirinneet minua, pystyn ne hyväksymään. Jotenkin tuntuu, että niidenkin osumisella tähän vuoteen on nyt tarkoituksensa mulle. Näitä voi olla tulevaisuudessa lisääkin, valitettavasti kyllä. Ne eivät ole hyvä asia, mutta mä pistän ne sopimaan mun palapeliin.

maanantai

IHANAA VIIKKOA TEILLE JA MUISTAKAA, ETTÄ
JOKAINEN PÄIVÄ ON TÄYNNÄ MAHDOLLISUUKSIA!

0 kommenttia

 1. Taru Mari/ www.lily.fi/blogit/stuff-about kirjoitti:

  Jee, kivaa et oot ottanut askeleita sun haaveita kohti! Mä oon nyt vähän tyhmä mutta siis mikä talkoovapaa ja miksi siitä on tulevaisuudessa ehkä enemmän? 😀
  Kivaa viikkoa! 🙂

  • Outi Karita kirjoitti:

   Mäkin oon innoissani 🙂
   Talkoovapaa on vaihtoehto lomautuspäiville, jolloin se ei ole periaatteessa työnantaja joka lomauttaa vaan työntekijän valinta ottaa palkatonta. Meille työnantaja, eli porin kaupunki tarjosi vaihtoehtonaa kolmelle lomautuspäivälle 2 talkoovapaata(palkaonta). Taloudesta johtuen veikkanpa vaan, ettei lomautukset tähän vuoteen jää..
   Kivaa viikkoa sullekin! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.