Hae
Outi Karita

Sateesta aurinkoon

Tänään kun heräsin, jäin makoilemaan pitkäksi aikaa sänkyyn. Kuulin, että ulkona satoi vettä, aamulenkki ei siis houkutellut mieltä. Kun sitten nousin ja kävin terassilla, huomasin fiilisteleväni sateen tuomaa raikasta tuoksua ja ulkoilmaa. Illalla taas en malttanut olla sisällä, kun ilta-aurinko paistoi niin ihanasti.

Tänään olen:

  • katsonut pari jaksoa Gracelandia Netflixistä
  • lukenut blogeja ja kirjoitellut omia postauksia
  • tehnyt tehokkaan kotitreenin
  • käynyt Rikun kanssa kahvilla Coffee Housessa
  • käynyt elokuvissa Rikun kanssa katsomassa Independence Day – Uusi uhka
  • olen lukenut Crossfire sarjan Sinulle paljastetu -kirjan loppuun
  • juonut viiniä ilta-auringossa

outinelämääoutinelämää1

Plus monenmoisia arkisia kotihommia. Vielä on iltaa jäljellä ja jäljellä on myös eilistä pizzataikinaa, josta tehdään Fried Pizzoja. Pelataan varmaan muutama erä Port Royalia ja ehkä katsotaan jotain telkusta tai Netflixistä. Pieniä matkavalmistelujakin pitäis vielä tehdä, hih, jännää kun reissu äipän kanssa Prahaan lähenee. Erityisen jännää siitä tekee, että en ole koskaan äidin kanssa ollut ulkomailla, enkä ole oikeastaan reissannut ilman Rikua ulkomailla sitten yhteiselomme alettua 🙂 Neljäs lomaviikko alkaa olemaan nyt takana ja yksi vielä jäljellä!

Toivottavasti sunkin sunnuntai on sujunut mukavasti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.