Hae
Outi Karita

Saanhan olla hieman rakastunut kenkiin?

Saanhan, saanhan, saanhan?
No saan!

dav

On paljon kauniita asioita, joita on ihana ihastella. Joitain kauniita asioita on myös kiva omistaa. Kuten nyt vaikka kengät, jotka näyttävät kauniilta ja korkeasta korostaan huolimatta tuntuvat hyvältä jalassa. Kunhan vain oppii olemaan säätämättä nilkkaremmiä liian kireälle (kuten kuvassa, jolloin kengät oli ensi kertaa jalassani) 😛

Olen aiemminkin ihastellut Hilfigerin kiilakorkoisia sandaaleja ja tänä kesänä tuo kuosi sai minut enemmän kuin ihastelemaan. Otin jopa kerran kuvankin kenkäkaupassa näistä ihanuuksista, mutta en raaskinut ostaa. Hääpäivänä mun käskettiin sulkea silmäni ja kun sain taas luvan avata silmäni, olivat nämä kengät edessäni. IHANAT ihanat IHANAT! 😀

dav

Joskus voi olla vähän pinnallinenkin ja antaa tällaisten pinnallisten asioidenkin tuoda onnenhetkiä. Se ei vie meistä syvällisyyttä pois tai korvaa niitä tärkeimpiä onnentuojia. Kyllä, nämä kengät tekivät mut hirmu iloiseksi ja onnelliseksi Hilfigerin kiilakorkoisten kenkien omistajaksi 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *