Hae
Outi Karita

Miksi salilla hiljenee kesällä?

Kuntosalihurahdukseni jälkeen eka kesä, jolloin mua on näkynyt salilla todella vähän, siis todella todella vähän. Eilen aamulla tää ajatus alkoi enemmänkin pyörimään mun päässäni kun mietein kuinka innoissani olen ulkotreeneistä tällä hetkellä 😀

dav

Aiemmin olen aina ajatellut, että kyllä kesälläkin ja hienoilla ilmoilla voi aivan hyvin suunnata hetkeksi sinne salillekin huhkimaan. Ja niin voikin. Salitreeni on todella kivaa ja kesällähän siinä saa vielä paremmin hienkin pintaan. Onhan sekin silti ymmärrettävää, että kauniit kesäilmat eivät houkuttele salille ja lomamenotkin vaikuttavat tottakai salilla käymiseen. Liikuntaan näiden ei tarvi kuitenkaan vaikuttaa, liikkua kun voi missä vaan 😉

outifit

Mä tarvitsin ennen sen saliympäristön siihen treenaamiseen ja voipi olla että kesän jälkeen taas tarvitsen, ainakin sitten kun mennään kohti talvea eikä ilmat enää houkuttele niin paljoa ulos. En ole osannut motivoitua kotitreeneihin. Vieläkin se kotona sisällä treenaaminen on vähemmän motivoivaa kun jossain muualla, mutta olen yllättänyt itseni kyllä kerran jos toisenkin treenaamasta ihan tässä kotona sisälläkin. Loman jälkeen kun sali on taas työmatkan varrella on siihenkin taas helpompi piipahtaa lyhyellekin treenille silloin kun ulkotreeneiltä malttaa 😉

dav

Ulkotreenit on kuitenkin nyt se juttu mulla. Oon hurahtanut ulkotreenaamiseen. Ihan kotiterassilla, lenkkipolun varrella, mäkitreenejä, porrastreenejä… Kaikkea mahdollista mitä ulkona voi tehdä. Aerobiset treenit nyt olen aina (paitsi talvella) mielelläni tehnyt ulkona, mutta nyt myös lihastreeniä. Lisäksi nuo omat aerobisetkin on monipuolistuneet kun olen intoutunut noista mäistä ja portaista 😉

dav

Sen lisäksi, että oon hurahtanut ulkotreeneihin ja nautin niistä täysin siemauksin niin viehän se vaan paljon vähemmän aikaa kun ei erikseen tarvitse lähteä pihaa pidemmälle tai voi lenkin varrella treenailla. Voisihan sitä lenkkeillä sinne salillekin, mutta se sisällä treenaaminen raudan parissa ei vaan houkuttele niin paljoa, mitä ulkotreenaaminen tällä hetkellä.

Screenshot_2016-07-02-18-11-01

Näin ne omatkin treenikuviot aina välillä muuttuvat. Enää kun ei ole tavoitteena samalainen salitreenaaminen ja sen kautta parempi ”fitnessfysiikka” niin ei ole niin tarkkaa miten treenaa. Tiettyjä alueita kropassa haluaa ehkä edelleen muokata,  mutta tavoitteet on muuttuneet ja nyt treennataan hieman eritavoin 😉 Tavoitteita yleensä aina liikuntaan liittyy, on ne sitten ulkonäöllisiä, terveydellisiä tai muuten hyvinvoinnillisia. Tästä saisi ihan oman postauksensa ja sellainen ehkäpä tulossakin 😉

dav

Viime viikon treenejäni en sitten muista, piti kirjata treenikooste, mutta mun pää on ollut niin lomalla jazzrytmeissä 😀 Tästä viikosta kyllä sitten taas tulossa treenikoostetta! Nyt mä suuntaan rullistellen salille ohjaamaan kireä korsetti tuntia 😉

Miten ja missä sä tykkäät liikkua kesällä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.