Hae
Outi Karita

Onnistuneen loman mittari

Oliko hyvä sää?

Varmasti tuttu kysymys monelle esim. palatessa ulkomaanmatkalta, ehkä olet itsekin joskus kysynyt? Ja toki, kiinnostaahan sekin, mutta useinpa se on se kiinnostavin asia, joka kysytään ensin ja sitten sitä voivotellaan jos ei ole ollut hyvä saa eikä olla niin harmissaan kun ei itse olla oltu sillä matkalla mukana… Saatko kiinni ajatuksestani? Myös toisen arvioidessa sun lomaasi kun kesäloma loppuu, niin toteamus on usein, olipa sulla ainakin hyvä sää tai eipä onnistanut sua säiden suhteen….

hdr

Onko sää onnistuneen loman tai onnistuneen kesän mittari?

Monet tuntuvat arvioivan kesän ja loman onnistumista sään kautta. Ei ehkä osatakaan pysähtyä niihin hetkiin. Loma, kesä ja elämä on paljon muutakin kuin sää! Tuntuu jopa ihan hassulta kirjoittaa nämä sanat, niin itsestäänselvyys se on itselle ja ehkä sinullekin 😀 Olenhan mäkin ulkona ovesta heti kun aurinko pilkistelee, kääntämässä kasvoni kohti aurinkoa silmiä siristellen ja kun mittari kipuaa yli kahdenkympin. Voin sanoa rakastavani aurinkoa ja lämpöä, ne on yksiä parhaita juttuja kesässä, mutta näiden kahden lisäksi on paljon muutakin josta nauttia, joten ei sen niin väliä jos ei joka päivä voi makoilla bikinit päällä auringossa.

dav

Mun lomassa parasta!

Aloinpa rustailemaan asioita, jotka mun kesälomassa on niitä parhaita juttuja, nyt kun loma on noin puolessa välissä ja tuntuu, että tää loma on ollut todella hyvä! Paras mittari on siis se oma tunne, mutta siihenkin voi paljon itse vaikuttaa, tosin kuin säähän 😉

 • Pitkät aamut
 • Kesävaatteet
 • Auringosta nauttiminen
 • Sadepäivinä sohvalle linnoittautuminen
 • tai kotihommat, sisustaminen ja seinien maalailu
 • Aikaa enemmän kaikelle
 • Akkujen lataus
 • Ystävät ja treffailut
 • Kirjat
 • Kesäteatteri
 • Pori Jazz
 • Reissailu Suomessa
 • sekä ulkomailla (pian Prahaan)
 • Terassit ja kahvilat
 • Puistot
 • Piknikit
 • Jäätelö
 • Mansikat
 • Luonnonvesi
 • Luonto

dav

Nyt meillä on jazzvieraita ja vietetään ihan Pori viikonloppua! Marissa, Ville ja Petra saapui meille jo eilen ja ovat täällä meidän vieraina suunnuntaihin asti. Ollaan mm. ehditty jo valvomaan ja höpöttämään yömyöhään, viettämään pilvinen päivä meren äärellä, nauramaan paljon ja pelaamaan. Ja mitäs kaikkea kivaa vielä viikonloppuun kuuluukaan… Tärkeimpänä kuitenkin yhdessäolo!

Oon niin onnekas!

dav

KIPPIS KESÄLLE!
MUKAVAA VIIKONLOPPUA SULLEKIN!

♥♥♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.