Hae
Outi Karita

Terveisiä inspiraation hyökyaallolta

”Inspiraatiosta kannattaa puhua,
koska se liittyy jokaiseen alaan.
Inspiraatiota voi kokea kuka tahansa,
joka haluaa saavuttaa enemmän.”

Janna Satri – Sisäinen lepatus

Osuipa nuo sanat eilen sopivasti silmiini tuosta kirjasta. Oli aivan pakko kirjoittaa sanat itsellekin ylös. Koin eilen aivan mielettömän inspiraation puuskan. Se oli kuin hyökyaalto, joka nyt on jäänyt sopivasti lainehtelemaan ajatuuksini tuoden itselleni motivaatiota ja herättämään ajatuksia ja uutta pontta viedä ns. omaa juttua eteenpäin.

dav

Mistä tuo inspiraatiopuuska tuli?
Mitä ajatuksen ja motivaationlaineita se jätti mieleeni?

Porissa on menossa Suomi Areena, kyllä tekin varmasti siitä jotain olette kuulleet. Erilaisia keskutelutilaisuuksia on ympäri Poria ja ohjelmalehtisestä löytäisi päivän jokaiselle tunnille melkeinpä täytettä tuolta Suomi Areenalta, mutta välillä täytyy kyllä saada ajatusbreikkiä. Itse en pystyisi seilaamaan tilaisuudesta ja keskustelusta toiseen koko päivää. Kuten Kävis blogiakin päivittävä Laura Pullinen sanoi omissa snäpeissään (tamminenlaura), että hänellä on Suomi Areena krapula, joka tulee siitä keskusteluiden ja tilaisuuksien paljoudesta. Mulla tuon kaltainen ähky saattaisi syödäkin jo sitä inspiraation voimaa, sitä ei ehkä pystyisi enää käsittelemään ja ajatusvirta olisi jo kaoottisen pyörremysrkymäistä. Mun tän hetkinen inspiraatiopuuskani on siis lähtöisin Suomi Areenalta. Tavallaan ei mistään tietystä aiheesta ja tavallaan kuitenkin.

Paljon on tullut kuunneltua juttua tulevaisuuden näkymistä ja kehityksestä digitalisaation saralla. Osasta puhujista, kuten Maria Ritolasta puhuessaan tekoaälystä huokuu innostus aiheesta ja motivoituneisuus työstään. Se kaikki välittyy kuuntelijaan ja kasvattaa omaa inpistoitumisen aaltoa.

Tänään pidän ”taukopäivää” Suomi areenalta, illalla mahdollisesti tähtiä Porin illassa 😉
Huomenna sitten robottijuttuja.

Tulevaisuus. Kehitys. Innostus. Tulos.

dav

Olen ollut kuuntelemassa niin innostavia ja inspiroivia puhujia, että herää itselläkin ajatus lähteä viemään omaa juttuaan eteenpäin.

Tällainen inspiraatioaalto voi iskeä oikeastaan kaikkiin elämänalueisiin. Olen viime aikoina saanut hirveästi inspiraatiota ystävistäni. Se inspiraatio näkyy mm. kodinlaitossa, raha-asioissa, liikunnassa, matkahaaveiden toteutussuunnitelmissa. Nyt sain inspiraatiota ja motivaatiota suuren sykäyksen verran viedäkseni erästä haavettani eteenpäin. Olen ollut näiden samojen ajatusten äärellä aiemminkin, parikin kertaa. Joka kerta ajatukset ovat kuitenkin vahvistuneet ja saaneet lisää ajatuksia ympärilleen, nyt jo suunnittelen ties mitä päässäni. Nyt on minusta kiinni, lähdenkö viemään tätä juttua eteenpäin!

Omaa juttua eteenpäin!

dav

Olen paljon miettinyt viime aikoina mitä haluan viedä eteenpäin ja mitkä keinot ovat minulle mahdollisia? Olen oppinut matkan varrella, mikä ei sovi minulle ja tehnyt luopumistyötä. Olen löytänyt vahvan ajatuksen siitä, mikä olisi mun väyläni ja mitkä keinoni ”vaikuttaa”, koska tavallaan haluan vaikuttaa. Haluan viedä hyvinvointia ja positiivisuutta eteenpäin! Yksi bloginikin ajatus on näiden asioiden välittäminen.

Haluan opiskella hyvinvointia! Kysymys ei kuulu, voiko minusta tulla hyvinvoinnin ammattilainen. Sillä kyllä minusta voi tulla! Pitää lähteä tavoittelemaan unelmiaan pienin askelein, baby steps. Näin olen muillekin neuvonut, mutta miksi se omien askeleiden ottaminen vaatii niin kovasti pohjatyötä? No onhan kyse rahastakin, mutta askeleittain niitä kulujakin vain tulee, ehkä joskus askeleittain myös tuloja… Eihän mulla tarvi olla tän asian kanssa mikään kiire, mutta jos en koskaan käy edes ensimmäistä kurssia, niin en ainakaan saavuta haavettani. Voi olla, että homma jää yhteen kurssiin, voi olla, että vuoden tai kymmenen päästä teen hyvinvointivalmentajan töitä, who knows.

Nyt kysymys kuuluu vain mitkä on tämän haaveeni kohdalla seuraavat askeleeni? Olen tänään jo tutkaillut Trainen 4 You:n ja Training Lab:n sivustoja. Otan luultavasti kumpaankin tahoon yhteyttä.

Lähde säkin toteuttamaan haaveitasi!

hdr

Älä ensimmäiseksi mieti mutkia ja mäen jyrkkiä kohtia. Usko itseesi ja ota askel kerrallaan! Askel askeleelta olet ehkä jonain päivänä vuoren hupuilla ja vain ne otetut askeleet mahdollistavat sen. Jos matka jää kesken, niin entä sitten? Se on kuitenkin varmasti opettanut sinulle uutta ja tuonut jotakin uutta mukanaan.

HAAVEILE. INSIPIROIDU. MOTIVOIDU.

0 kommenttia

 1. Taru N. /www.lily.fi/blogit/stuff-about kirjoitti:

  Ihanan piristävä teksti! Välillä noita inspiraation puuskia tulee ihan ihmeellisistä jutuista! 🙂
  Kivaa keskiviikkoa!

  • Outi Karita kirjoitti:

   Kiitos, kiva kuulla!
   Välillä niitä kyllä tulee ja silloinniihin pitää kyllä kaksin käsin tarttua 🙂
   Mukavaa viikonjatkoa sinnekin! 🙂

 2. Anna/annahuhtilainen.com kirjoitti:

  Siun blogista ja teksteistä aistii inspiraation ja innostuksen! 🙂 Ja hei, meillä on aika samankuuloisia tulevaisuudensuunnitelmia, joskin itselläni niiden toteutus ehkä vielä astetta kauempana kuin siulla 🙂 Mutta niitä kohti! <3

  • Outi Karita kirjoitti:

   Hih, kiva kuulla 🙂
   Täytyykin laittaa sulle viestiä näistä suunnitelmista ihan erikseen. Tuli mieleen ajatus, että josko istuttaisi vaikka samalla kurssilla joskus 🙂
   Ja pikkuhiljaa… Usein tarvitaan joku pieni sysäys lähteä toteuttamaan suunnitelmia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.