Hae
Outi Karita

Oliks mulla jotain aikataulujakin?

Lomassa yks parhaita juttuja on aikatauluttomuus. Joitain suunnitelmia toki on ja joitain merkintöjä kalenterissa tietyille kellonajoille. Eilen havahduin tähän ajatukseen ja kirjoitin nuo ensimmäiset lauseet ja otsikon kysymyksen jo ylös. Alkulomasta tämänkaltainen rentous ei ollut heti helppoa, kiireisen työrupeaman jälkeen mietti liikaa, mitä pitäisi ehtiä ja mitä pitäisi tehdä ja ja ja… Havahduin kuin muistin, että mullahan pitäis olla joku päivä aika sokerointiin…. En ollut avannut varmaankaan viikkoon ainakaan kalenteriani tarkistaakseni mitä lukkoonlyötyjä menoja on. No tänäänhän mulla tuo aika tuohon sokerointiin on, hyvä kun tuli mieleen 😀

Mä olen aikamoinen stressihiiri toisinaan aikatauluista ja melkein aina mulle tulee kiire. Vaikka olenkin tehnyt elämässäni viime vuosina inventaariota kaikesta millä kalenteriani täytän ja vähentänyt asioita reilulla kädelläniin aina tulee jotain uutta tilalle. Jossain kohtaa taas huomaan miten salakavalasti kalenteri jälleen täyttyy liikaa… Tän loman rentoudesta olisikin hyvä ottaa oppia, välttää liikaa aikatauluttamista ja olla ottamatta stressiä, välttää se kiireen syntyminen, koska itsestähän sekin on paljolti kiinni 😉

Pst. Tänä aamuna huomasin, että eräs toinen bloggaaja oli juurikin samojen ajatusten äärellä. Marmelaadin matkassa kohti hyvinvointia aiheena on ”Hitaampaa elämää”.

Rentoa meininkiä alkavaan viikkoon aikatauluilla tai ilman!

dav
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *