Hae
Outi Karita

Viikonlopun kultahippuja

Nää hetket on oikeastaan niitä elämän kultahippuja! Kun saa viettää aikaa oman raksun ja ihanien ystävien kanssa. Kun on löytänyt niin ihania ihmisiä elämään, joiden kanssa jakaa ylä- ja alamäet. Viikonloppuna nautittiin elämästä täysin siemauksin, kuten joka päivä pitäisi. Rentous kuvaa jälleen viikonloppua, rento yhdessäolo juurikin omana itsenään, niin parasta! <3

dav

Perjantaina lähdettiin kesälomareissu vol. 2:lle. Suuntana oli Raisio. Raisiossa asuu ystisperhe, perhe Arimaa. Marissa on mun hyvin pitkäaikainen tärkeä ystävä ja Marissan sekä Jarnon nuorin lapsi on meidän kummityttö. Koko perhe on meille hyvin tärkeä! <3 Siinä on kyllä myös niin ihana pariskunta, oltiin kaikki kovin valokuvauksellisiakin 😉

nunniajakonniaEnnen Arimaiden luo saapumista käytiin Myllyssä Riksan kanssa kaksin syömässä vähän sushia. Siinä sushia syödessä bongasin Indiskassa isot alekyltit. Sanoin, että jos nyt se hattu, jota olen kokeillut Porissa ja Helsingissä on alessa, niin sitten se lähtee mun mukaan. Postauksen ekastakin kuvastahan lopputuloksen voi jo päätellä ja taisi tuo hattu vilahdella somekanavissa pitkin viikonloppua. Hattu siis oli alessa ja nyt kovassa käytössä, sopi myös kummitytön päähän 😀 Niin, ja käytiinhän me jälkkärilläkin, Spice Ice:ssä, slurps!

davdavdav

Meillä on jo monen vuoden perinteeksi muodostunut Samppalinnan kesäteatterissa käyminen. Lauantaille meillä olikin liput katsomaan Nunnia ja Konnia. Oli muuten aikas hyvä kipale, oikein viihdyttävä ja vauhdikas, sellainen kun sopii rentoon kesäpäivään. Ennen kesäteatteria käytiin pizzalla. Piti mennä testaamaan Dennis, mutta se olikin ihan piukassa väkeä. Torin laidalta löytyi meille kuitenkin tilaa Sham rock cafesta ja tiettekö, oli ihan älyttömän hyvät pizzat! Suosittelen!

davdavdavnunnia ja konnia

Sunnuntaina lähdettiin Riksan kanssa kaksin suomen The Kesäkaupunkiin eli Naantaliin. Naantali on vain tosi kaunis ja joka kesä haluan tuolla piipahtaa. Nyt rupesin höpisemään, että olisi ihana joskus kesällä yöpyä siinä Naantalin vanhassa kaupungissa yksi yö. Voisin kuljeksia noita Naantalin pikkukatuja kyllä enemmänkin kauniina kesäpäivänä. Käytiin lounastamassa Naantalin Kaivohuoneella ja tepasteltiin pitkin katuja hetki…. Kotiin suunnattiin Ikean kautta, mutta niistä ostoista joku toinen kerta 😉

hdrdavdavdavdavdavElämässä on murheitakin, mutta elämä tarjoaa myös niitä kultahippuja. Pitää avata vain kaikki aistit ja elää hetkessä, unohtaa hetkeksi murheet, jättää unholaan ne joille ei mitään voi. Silloin ne kultahiput voi huomata ja kerätä muistojen lippaaseen.

Kultahippuja ja ihania hetkiä oli viikonloppu täynnä!
Näitä asioita myös sun kesäpäiviin!

dav

dav

0 kommenttia

 1. Petra kirjoitti:

  ”Liikkuu sellainen huhu, että onni koostuisi pienistä asioista. Niistä murusista, joista sun päiväsi rakentuvat ja kyvystä nähdä hiekanmuruset kultahippuina – hyvän mielen rakennusaineena, josta voi olla vaikka mihin.” Onnen resepti / Hyvinvoinnin sietämätön keveys
  Ihania kultahippuja sun päivissä <3

  • Outi Karita kirjoitti:

   Great minds think alike ♥
   Sopipa hyvin täydentämään toisiaan nämä mietteet 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *