Hae
Outi Karita

Snäppikansa kysyy

Snapchat!

Se on tosissaan puhuttanut viime aikoina blogeissa. Minähän tykästyin snäppiin ja olenkin kova snäppäilemään varsinkin yksin ollessani, toki mäkin kaipaan omat rauhan hetkeni. Pitkään sanoin, etten snäppiin lähden, mulle riittää face ja insta. Sitten tulikin pääsiäinen ja ajankulukseni aloin tutustumaan snäppiin ja kuinka ollakaan mulla oli pian siellä oma tili ja ekat snäpit ilmoilla. Snapchat on vaivaton ja nopea. Somekanavista kenties vähiten aikaa ja vaivaa vievä. Se on arkinen ja monesta ihmisestä saa aivan uudenlaista kuvaa ja käsitystä snäppien kautta. snapchatissa ei siloitella niin paljoa, se on jotenkin todellisempaa ja arkisempaa, mä tykkään. Noh, mä tykkään, kaikki ei. Niinhän se kaikessa on. Kaikki ei tykkää kaikesta, kaikkia ei voi miellyttää myöskään eikä kannatakaan.

received_10153949066443124Petralle kiitos kuvasta <3

Mä sain tuossa viikonloppuna paljon uusia seuraajia snapchatissa, osaksi kenties kiitos jollekin ikävästi kommentoineelle suoraanpuhujalle (se oli hänen nimimerkkinsä). Tuosta asiasta voi lukea postauksestani ”Pienimmät chilit on tulisimpii”. Uusien seuraajien myötä ajattelin, että q&a -postaus voisi olla paikallaan. Mä heitinkin snäppiseuraajilleni pyynnön lähettää mulle kysymyksiä ja samalla lupauksen vastata niihin täällä blogissa.

Sainkin paljon ihania snäppivideoita ja -viestejä, kiitos kaikesta ihanasta palautteesta! Sain myös oikein hyviä kysymyksiä ja nyt on niiden vastausten aika!

1. Mikä / mitkä on sun mielestä Porissa sellaisia parhaita ja ainutlaatuisia paikkoja, joissa kaikkien pitäisi käydä?
No ihan ensimmäisenähän mieleen tulee ehdottomasti Yyteri! Iso hiekkaranta ja Yyterin dyynit ovat vaan upeat! Meri-Porin suunnalta löytyy myös ihana Kallo, jossa on hieno fiilistellä merta niin tyynellä kesäsäällä kuin myös myrskyisiä tyrskyjä tuulisena päivänä tai vaikka syysmyrskyissä. Reposaari on ihana paikka myös samalla suunnalla, edelleen meren äärellä! Muita hienoja paikkoja on Kirjurinluoto, upea kaupunkipuistoalue. Pori Jazzit täytyisi kaikkien kokea ja silloin Pori onkin aivan eri tavalla elossa.
20150713_132158
2. Miten saat itsesi pysymään hyväntuulisena päivästä toiseen?
No onhan minullakin huonot hetkeni ja joskus (tosin harvemmin) kokonaiset päivätkin. Sanoisin vastaukseksi, keskittymällä positiivisiin asioihin niin kliseiseltä kuin kuulostaakin, niin se vain on. LISÄYS: Pitää myös käsitellä kaikki tunteet ja mieltäkin painavat asiat, mutta ei jäädä niihin vellomaan. Jos niitä ei käsittele niin ne jäävät mieltä vaivaamaan. (Oli pakko tullalisäämään kun tuossa lenkillä alkoi ajatuksia vaivaamaan tämä lisäys) Olen aina ollut perusluonteeltani iloinen ja hyväntuulinen. Positiivisuutta on koeteltu rankastikin, mutta elämän ikävät hetket ja kolhut ovat opettaneet luottamaan positiivisuuteen. Kaikesta kun on kuitenkin selvitty ja kaikki on opettaneet jotain uutta tai kasvattaneet ihmisenä.
Ps. päikkytädille Tampereelle terveiset 🙂
3. Millainen on sun lempipäiväsi?
Se voi olla niin monenlainen… On sitten suunniteltua ohjelmaa tai suunnittelematon päivä niin tietynlainen rentous ja aikatauluttomuus sekä tilaa myös mahdollisille yllätyksellisyydelle, eli vaikka olisi jotain suunnitelmiakin niin ei liikaa, jotta aikaa jää muullekin mahdolliselle…. Lempipäivään kuuluu ehdottomasti myös piiiitkä aamu 🙂
dav
4. Käytätkö palautusjuomaa aina treenin jälkeen?
Riippuu kyllä täysin treenistä. Kovien treenien jälkeen aina. Kotitreenin tai lenkin jälkeen syön usein välipalan tai ruuan. Kevyempienkin treenien jälkeen otan palkkaria, mikäli ei ruoka ole lähes heti nokan edessä.
5. Mitä sarjoja seuraat?
Tällä hetkellä tulee katsottua vain Netflixistä sarjoa. Nyt lomallani koukutuin totaalisesti Gracelandiin ja starttasinkin tänään jo toisen kauden 😀 Miekkosen kanssa katsotaan tällä hetkellä yhdesstä Orange is the new black -sarjaa. Nopsaan mieleeni tulevia suosikkejani on olleet Sons of anarchy, Breaking Bad, Orphan Black, Bloodline, Suits, Arrow, House of cards ja Downton Abbey. Eli hyvin monentyyppisiä sarjoja tulee katsottua.
6. Mikä on paheesi / heikkoutesi?
Herkkukahvit! ja nyt kesällä myös jäätelö 😀
burst
7. Mikä on unelmien lomakohteesi?
Maailma on kyllä täynnä upeita paikkoja, joita haluaisi nähdä. Tällä hetkellä on matkasäästäminen Italian ”reppureissua” varten menossa, josko vuoden päästä olisi sellaiseen mahdollisuus… Uusi-Seelanti on mulla pitkään ollut yhtenä matkailuhaaveena ja aivan varmasti sinnekin joskus on päästävä jollei mieli jostain syystä totaalisesti muuttuisi 😀
8. Missä/miten olet tavannut miehesi ja koska?
29.8.2003 yökerhossa, nimeltä DU (down under). Tuota paikkaa ei enää ole. Itseasiassa tapaamisestamme tein viime vuonna postauksen ”Ei mun pitänyttavata ketään”.
received_10208429724594289
9. Teetkö pt hommia? Treeni- tai ruokavalio-ohjelmia?
En tee. En ole kouluttautunut. Joskus saatan tuttuja jelppiä. Haaveena olisi itseasiassa kyllä kouluttautua pt:ksi ja vielä enemmän kuitenkin Life Coach koulutus kiinostaa.
10. Ohjaatko Bodypumppia vai jotain omaa jumppaa?
Tämä kysymys ei itseasiassa tullut tätä postausta varten vaan muutoin snäpissä. Ajattelin kuitenkin sen tähän kysymyslistaan lisätä, saadaan mukavatsi myös 10 kysymystä ja vastausta täyteen. Meidän salilla on Pumppi tunti, joka on hyvin samantyyppinen kuin Bodypump. Pumppitunnin saa kuitenkin ohjaaja itse suunnitella alusta loppuun biiseineen. Hirmuisen työlästä, mutta toisaalta kivaa ja persoonallista.
dav

Oikein hyviä kysymyksiä, jäiko jokin mietityttämään vielä?

Niin ja muthan löytää Snapchatista samalla nimimerkillä kuin IG:stäkin, eli outikarita 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.