Hae
Outi Karita

Kesäkuun lenkkimaisemia

Vihdoin kesäflunssa alkaa olemaan kunnolla selätetty. Viimeisen kahden viikon aikana liikunnat olleet tuon pirulaisen takia melko vähissä. Viime viikon aikana pikkuhiljaa pientä lenkkeilyä ja jotain pientä lihaskuntoa. Viikkokoosteita treeneistäkään ei siis ole nyt kahteen viikkoon kuulunut, eikä viime viikossakaan oikeastaan juuri päivitettävää ole. Ajattelinkin kostaa kuvia kesäkuun lenkkimaisemista ja heinäkuussa tarkoitus kerätä lisää erilaisia lenkkimaisemia. Tekisi mieli esim. erilaisille luontopoluille ja metsiin ja muutoinkin hieman eri reiteille  eksyä. Sitä usein jumiutuu samoihin reitteihin ja lenkkipaikkoihin. Useimmiten lenkille lähtee suoraan kotiovelta, mutta aina ei tarvisi valita sitä samaa reittiä ja joskus voi olla kiva lähteä jonnekin muuallekin hakemaan lenkkimaisemia. Aamureippailut on ihan mun suosikkeja, ne herättää mukavasti uuteen päivään ja silloin tulee lähdettyä kyllä ihan kotiovelta suoraan. Päivällä tai illalla lenkkipolku voikin löytyä jostain muualtakin kuin ihan kotihoodeilta.

TUULIKYLÄ-RUOSNIEMI/PORI

davdavdav

HARJAVALTA

davdavdavdavdavdavhdr

RUOSNIEMEN KALLIOT/PORI

davdavdavdav

HAAGA/HELSINKI

davdav

HYVELÄ/PORI

dav

Aikas ihania lenkkimaisemia täynnä hyvää fiilistä kertynyt jos kesäkuulla,
millaisiahan heinäkuu ja loma tuo tullessaan 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.