Hae
Outi Karita

Pienimmät chilit on tulisimpii

”Jos mun snäppäily on jonkun mielestä ilkeällä tavalla naurettavaa, niin en sitten tiedä kumpi on säälittävämpää; mun snäppäily vai mun seuraaminen.”

dav

Mä sain eilen ”kauttarantain”, itseasiassa  Umpun blogin kommenttikentän kautta aikaa ilkeää ja ikävää palautetta mun sometuksesta. Olihan siellä mieltä lämmittävästi heti mun puolustajia, ihanat <3 Umpun tekstissä oli paljon hyviäkin pointteja, vaikka itse kuulunkin snäppääjiin. Jätin itsekin kommenttini, kun olin ensin tokentunut toisten kommenteista. Tulihan siitä paha mieli, mutta ei tuo latistanut kuitenkaan mun koko päivää. Snäppikansa saikin mun ajatuksia kuunnella eilen asiasta ja nyt kirjoittelen enemmänkin tänne blogiinkin. Niin heräsi taas ajatuksia ja halu kirjoittaa ajatuksiaan.

”Jos ei ole mitään hyvää tai rakentavaa sanottavaa, voi joskus olla ihan hiljaakin.”

dav

Toisten mollaaminen, varsinkin julkisesti on mun mielestä jotain mulle käsittämätöntä ja todella huonokäytöksistä. Siinä piirteessä ei ole mitään ihailtavaa, se on jotenkin surullista. Miksi joku tekee niin? Saako siitä hyvän olon? Vaikka itsessään heräisi negatiivisia ajatuksia ja piirteitä niin kuin meissä kaikissa joskus, niin on jotenkin kummasteltavaa kuitenkin niiden esille tuonti julkisesti ja vieläpä leimaavasti. Sellainen toiminta ei täytä mun ajatuksia hyvistä käytöstavoista. Mun on vaike ymmärtää edes sitä, että seurataan jotain myötähäpeän tai jonkun muun negatiivisen syyn takia, itse kun olen lakannut esim. sellaisten tv-sarjojen seuraamisen, jotka nostavat mussa negatiivisia piirteitä ja/tai ajatuksia.

”Mun mielestä sun snäpit ja blogi on niin ihania ja inspiroivia, että niistä ei voi kyllä sanoa kuin positiivista.”

outiheinäkuu3

Oon kiitollinen tällaisesta palautteesta, positiivisuutta mä haluankin jakaa! Sitä ei maailmassa ole koskaan liikaa, taas se tuli todistettua! Pian mä lähden viikonlopun viettoon Helsinkiin, Riksan kanssa minilomalle treffaamaan Hesan ystäviä. On ollut hienoa, miten juuri tää bloggaaminen ja somettelu on tuonut meidän elämään uusia ihmisiä, ihmisiä joiden kanssa löytää niin paljon muutakin yhteistä kuin blogi ja some! Erilaisista hetkistä jä ystävien sekä läheisten seura voittaa kaikki somekanavat ja niin sen pitääkin olla. Tästä voisi tehdäkin ihan oman postauksensa 😉

”Oon aina tykännyt olla kuvattavana.”

outiheinäkuu

Jo pienestä tytöstä asti! Isä oli kova kuvaamaan ja mulla on kaikki meen iskän tekemät valokuva-albumit, niitä on paljon! Kuvaaminen tarttui muhun jo pienenä, aina oli kamera ja filmirullia mukana. Jo pienenä nautein myös esiintyä niin yleisön edessä tanssinäytökissä, teatterin lavalla näytelmissä kuin myös kameran edessä. En osaa sitä selittää, miksi oon näistä asioista aina nauttinut, mutta olen vain. Eilen käytiinkin Riksan kanssa ottamassa kuvia Ruosniemen kallioilla, Ankkalammella (Coloradolla, laguunilla…. rakkaallalapsella on monta nimeä). Aivan ihana paikka! Tosin olis voinut ottaa vaihtokengät, mutta hei, mitä sitä ei teksi hyvän kuvauslokaation edestä 😀 Eilen siis sain myös tukkaan uuden ihanan kesävärityksen Salon Ameliessa kun Krista teki taas tukkataikoja mulle. Vaatteetkin uutukaiset. Monan (monasdailystyle.com) blogin kautta bongattu Offshoulderspaita Zalandolta ( https://m.zalando.fi/topshop-petite-pitkaehihainen-paita-cream-tp721m02e-a11.html ) Vilasta hetäteostoksena löydetty ihan ”perfect” hame paidan kaveriksi 🙂

summerhairoutiheinäkuu2

Niin, näiden kuvien kanssa piti tulla alunperin jotain muuta tekstiä, mutta annettiin nyt kirjoitusfiiliksen tehdä tää teksti! Ja pistetään tuo otsikon biisi loppuun vielä, koska se on mun tän kesän ehkä lempparein biisi, joka varmasti tuo hyvän fiiliksen ainakin mulle ja kun tän pistää soimaan on heti alettava jammailemaan. Pakko varmaan jammailla Marissan kanssa viikonloppuna <3 😉

PUS!


Ps. Pahoittelut, en saanut tabletilla linkkejä toisiin blogeihin/paitaan lisättyä…

0 kommenttia

 1. Anna/annahuhtilainen.com kirjoitti:

  Siulle Outi kuuluisi kyllä joku Snäpin positiivisin -palkinto! 🙂
  Tähänkin hommaan pätee miun mielestä aika hyvin Live and let live -ajatus. Kukin tavallaan, kuitenkin kun tajuttaisiin lopettaa siinä vaiheessa kun mennään henkilökohtaisuuksiin tai toisten julkiseen negatiiviseen arvosteluun. Etenkin jos ja kun se arvostelu perustuu tämän tyyppisessä asiassa vain omiin mielipiteisiin.
  Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua! 🙂 <3

  • Outi Karita kirjoitti:

   Voi Anna oot kyllä ihana! <3 Kiitos!!! 🙂
   Sun snäpit myös on kyllä niin täynnä positiivista fiilistä! <3
   Niimpä, kaikkia ei voi miellyttää eikä tarvikaan. Kunpa jokainen vaan löytäisi sen hyvän olon jolloin ei tarvitse niin kovasti negistellä toisten tekemisistä!
   Aurinkoa myös siun viikonloppuusi! <3 🙂

 2. Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

  Just näin, ihana sinä <3
  Musta on tosi mukavaa kun oot niin aktiivinen snäppääjä, sillä työmatka sporalla menee aina mukavissa merkeissä kun saan katsella miten sun aamu on alkanut 🙂 Yleensäkin sulla on kivoja snäppejä ja mun mielestä koiranaamoja ja vaikka mitä höpöjuttuja saa olla rajattomasti. Itselläni on rento hassuttelu-asenne ja toisinaan sitten vakavampaa asiaakin, ja jos jotain tyyli ärsyttää niin ei oo pakko seurata.

  • Outi Karita kirjoitti:

   Aaaawww <3
   Kiitos! 🙂
   Niinpä, ei sen elämän tarvi olla niin vakavaa ja tässä iässä ei enää pitäisi välittääkään muiden mielipiteestä, niin kuin ehkä joskus nuorempana mietti enemmän mikä on sopivaa ja mitä muut ajattelee. Noista ajatuksista pitäisi olla jo päästy eteenpäin ja silloin voi sen koiranaamankin laittaa jos haluaa 🙂
   Kaikkia ei voi tosiaan miellyttää eikä tarvikaan, myöskään kaikkia ei kannata seurata. Jos toinen aiheuttaa negatiivisia fiiliksiä tai piirteitä niin silloin kannattaa ehkä jättää seuraamatta. Joskus on hyvä ehkä pysähtyä silti miettimään, mistä se negatiivisuus ja ne fiilikset ja piirteet oikeasti kumpuaa….

 3. Susan kirjoitti:

  Sulla on kyllä hyvä asenne! Ite en ymmärrä snäppien enkä paljon somen päälle muutenkaan. Tuntuu, että mulla on irl aina niin paljon menossa kivoja juttuja, että unohdan kuvaamisen/puheluihin ja viesteihin vastaamisen yms. Mutta mä en silti tajua, miten se olisi multa pois jos joku muu haluaa snäppäillä ja touhuta niitä juttuja pitkin päivää!? Että joku jaksaa nähdä vaivaa noin paljon toisten tekemisistä… Jatka samaan malliin ja tee sitä, mikä tekee sinut onnelliseksi! 🙂

  • Outi Karita kirjoitti:

   Heips Susan!
   Enemmän tota somettelua tuleekin harrasteltua yksin ollessa vaikka toki yksin ollessakin on joskus hyvä keskittyä siihen hetkeen ja juuri siihen yksikseen olemiseen.
   Loppujen lopuksi yhden kuvan tai snäpin lataaminen ei kovastikaan aikaa vie, ei tosiaan tule koko päivää kuvattua 😛
   Toiset vaan jaksaa, ehkä olisi silloin hyvä pysähtyä keskittymään siihen omaan elämään. Mikä aiheuttaa sen negatiivisuuden…
   Syntyipä tässä kommenttiboxissa paljon lisää hyviä ajatuksia kaikenkaikkiaan.
   Kiitos sullekin jälleen kommentin jättämisestä ja aurinkoista viikonloppua 🙂 <3

   • Susan kirjoitti:

    Joo tässä sen juuri näkee, että kun en ole koskaan käynyt snäpissä tai instagramissa, niin en edes ymmärrä, mistä puhutaan 😀 Yksi maalari-/tankotanssijakaveri sanoi, että kun on kohteessa ja joutuu odottamaan maalin kuivumista, että voi siirtyä seuraavaan vaiheeseen, niin instagram on siihen oivaa hengailutekemistä. Löytää samalla uusia tankotemppuja. Varmaan juurikin tollaisissa kohdissa se onkin hyvä! Mulla on selkeesti ihan vääränlainen työ! 😀

 4. Jenni kirjoitti:

  Ei voi sanoa kuin että ”Haters gonna hate” ja ne on syytä jättää omaan arvoonsa 🙂 Pidä Outi kiinni tuosta ihanasta positiivisyydestä itsessäsi, koska se tarttuu myös muihin 🙂 Hyvää kesän jatkoa sinulle !

 5. Taru N. /www.lily.fi/blogit/stuff-about kirjoitti:

  Mä en myöskään ymmärrä miksi pitää julkisesti haukkua.
  Kommentoin itsekin Umpun postaukseen, etten ymmärrä mitään Snäpistä, mutta nyt kun siitä on ollut niin paljon puhetta blogeissa niin alkoi itsekin tehdä mieli liittyä. 😀
  Kivaa keskiviikkoa!

  • Outi Karita kirjoitti:

   Kait se on joitain omien patoumien purkamista… (?) Jokainen on kuitenkin vastuussa omista sanoistaan ja kätöksestään täällä netinkin ihmeellisessä maailmassa vaikka kuinka olisi nimimerkin takana piilossa…
   Ei muuta kuin snäppiin tutustumaan. Kaikkien juttu se ei välttämättä ole, mutta aika moni onkin itsensä yllättäen tykästynyt 😉
   Mukavaa illan jatkoa sinullekin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.