Hae
Outi Karita

Älä droppaa mun tunnelmaa

Täällä on lomailtu virallisesti nyt kolme päivää. Vaikka Juhannuskin toki oli jo vapaa niin virallisesti kesäloma alkoi sateisena maanantaina, oh no! Mitähän tällaisesta lomasta tulee kun heti ekana päivänä sataa vettä???

Who cares?

davTekstiä pilke silmäkulmassa ja suorana ajatuksenvirtana 😉

Mä vietin maanantaina kotipäivän suurimmaksi osaksi, katselin Netflixiä ja sain silitettyä kauhean kasan lakanoita, joita oli kertynyt kodarin tasolle. Huh, voidaan taas vaihtaa lakanat kun on silitettyjä vihdoin kaapissa 😀 Ja juu, mä silitän lakanat 😛 Mua ei siis tipan tippaa haitannut vesisade. Toki jos oikeesti loman jokaisena päivänä satais niin kyllähän se saattais harmittaa ja pistäsin lomarahat johkin lentomatkaan ainakin menosuuntaan 😀

hdr

Mua tavallaan huvittaa se, että kun yhtenä päivänä sataa, varsinkin kun on juuri ollut harvinaisen hienot juhannussäät takana niin alkaa kauhea valitus. Tähän valitukseen ei voinut olla törmäämättä somessa 😛 Huvittuneisuus vaihtuu jossain kohtaa ärsytykseksi, niinkuin kävi viime kesänä. Viime kesänä oli paljon hienoja kesäpäiviä, mulla on todistusaineistoa kuvina, NIH 😀 Vaikka yritän olla ärsyyntymättä ja häiriintymättä ihmisten valituksesta, niin kyllä se vaan josain kohtaa alkaa meitiäkin sieppaamaan kun yli 50% ihmisistä joiden kanssa keskustelee alkaa valittamaan säästä.

hdr

Riku tokas maanantai-iltana, että ”vähän kurja eka lomapäivä sulla on ollut?” Siihen ei oo ihan tarpeeks vielä tarttunut mun positiivisuus. Mähän sanoin, että kuis niin, oon sanaut kauheen kasan pyykkiä silitettyä, jota en olis tasan tarkkaan silittänyt jos olis ollut aurinkoista. ”Niin, sä olisit lukenut terassilla kirjaa.” Aivan oikein! 😀 Nyt kahtena päivänä kun on ollut tosi hienoa keliä sen yhden sadepäivän jälkeen niin oon ollut aika paljon poissa kotoa 😀

Mä oon siis ihan lomamoodissa jo! Viime torstaina mietein, että koskahan tajuan, että jään nyt lomalle. No tajuttu on! Ja täällä nautitaan täysin siemauksin satoi tai paistoi, sillä

Kesä on kesä, satoi tai paistoi!
Loma on myös loma!
Ja yhdessä ne on KESÄLOMA!

outilomaaoutiloma

Nää vaatteet ostin muuten just Qubuksesta (piilomainontaa) 😛 Ihan ite siis ostin, ei mitään yhteistyöjuttuja. Asukuvat on muutenvaankin must kivoja 🙂 Ajatuksissa oli ostaa shortsimallinen onepiece, mutta ostinkin vaan erikseen shortsit ja pari kesäpaitaa. Näihin paitoihin ihastuin ton selän takia 😉

Siinäpä nämä keskiviikon ajatuksenvirrat ja loppuun yks tän kesän suosikkibiiseistäni, mut ei ihan suosikki, se on tulossa toiseen postaukseen jonakin muuna päivänä ja snäppiseuraajat sen taitaa jo tietääkin 😉 Tai no, pieni pätkä vaan nyt, koska Youtubessa ei oo kuin pieni teaser, joten käykääpä kuuntelees spotifyssä jos ette oo kuullu 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *